Vernissage DDB4: see the movie!

10 oktober 2017, 07:00
Bekijk het sfeervolle videoverslag van de Vernissage DDB4 op dinsdag 3 oktober 2017 in Sociëteit De Witte in Den Haag.
Bekijk het sfeervolle videoverslag van de Vernissage DDB4 op dinsdag 3 oktober 2017 in Sociëteit De Witte in Den Haag.
Voor iedereen die de bruisende vernissage van jaargids De Dikke Blauwe4 en huldiging van Prinses Laurentien als nummer één van de DDB100 heeft gemist of die nog een keer wil terugzien: bekijk nu de ‘DDB4 the movie’! In deze video trekken alle hoogtepunten van de vernissage, inclusief de ‘talkshow’ van Laurentien van Oranje, voorbij. Must see!
 
‘DDB4 the movie’ is een sfeervolle weergave van het ‘inclusieve feestje’ dat DDB100-winnaar Laurentien van Oranje voor ogen stond: een programma met gasten uit alle uithoeken van ‘Het Land van Goed Doen’. Presentator/hoofdredacteur Charles Groenhuijsen ontving in hoog tempo o.a. Heleen Terwijn (IMC Weekendschool), Peter Heijen (Lendahand), Ron Wit (Eneco), Anna Chojnacka (1% Club) en Hans van Vliet (Leger des Heils).
Hoogtepunt is ongetwijfeld de ‘mini-talkshow’ die Laurentien van Oranje zelf verzorgde met vier, speciaal door haar uitgenodigde gasten: Zakaria (ex-gedetineerde), Lenie (ex-laaggeletterde), Anila (statushouder) en Morris (13 jaar, lid Kinderraad).
De overhandiging van de oorkonde en het eerste exemplaar van de nieuwe jaargids DDB4 door Hans van Vliet (Commandant Leger des Heils) aan Laurentien van Oranje, en het commentaar van echtgenoot ZKH Prins Constatijn na afloop vormen de kroon op een zeer geslaagde bijeenkomst.
 
 
Videoproductie: Jaar & Dag Media
Presentatie: Charles Groenhuijsen
Programma-management: Edwin Venema
Floor-management: Dominique van der Mee

 
►Bekijk de integrale video-boodschap van Joop van den Ende voor Prinses Laurentien: klik hier
►Lees het journalistieke verslag van de vernissage: klik hier
►Lees over de media-aandacht voor de vernissage: klik hier
►Bekijk de fotogalerij van de vernissage: klik hier
►Lees het artikel ‘Gasten Laurentien stelen de show’: klik hier
 
♦Wilt u meer video-verslagen van evenementen van De Dikke Blauwe zien, zoals bijvoorbeeld ‘Geven in Nederland 2017’? Ga naar ons Vimeo-kanaal: klik hier
 
gerelateerde items