Gasten Laurentien stelen show tijdens vernissage DDB4

Prinses Laurentien in gesprek met (vlnr): Anila, Morris, Zakira en Lenie.
Prinses Laurentien in gesprek met (vlnr): Anila, Morris, Zakira en Lenie.
4 oktober 2017
Nieuws | | De Dikke Blauwe

Door vier bijzondere gasten te interviewen, maakte Laurentien van Oranje gisteren een duidelijk statement over haar uitverkiezing als grootste influential in de Nederlandse filantropie. Door Zakaria (ex-gedetineerde), Lenie (laaggeletterde), en Morris (13 jaar) en Anila (statushouder uit Pakistan) te bevragen, kwamen ook de vaak onzichtbare ‘doelgroepen’ van filantropie aan het woord.
 
Door de ‘mini-talkshow’ gaf Laurentien van Oranje gisteren invulling aan haar nadrukkelijke wens om het feestje rond haar benoeming als nieuwe nummer 1 van De Dikke Blauwe 100 vooral een inclusieve gebeurtenis te laten zijn. Die opzet pakte goed uit, gezien de enthousiaste reacties van het meer dan tweehonderd aanwezigen, voor een belangrijk deel bestuurders en oprichters van veel verschillende maatschappelijke initiatieven.
 
Morgen in DDBJournaal een uitgebreid verslag van de vernissage door DDB-redacteur Marjan Smeitink. Binnen enkele dagen ook een uitgebreid video-verslag van de vernissage op deze website.
 
Lees ook: Laureaat Laurentien door media in het zonnetje gezet