Toon alles (1)

Daar is-ie dan

4 februari 2016, 07:30
Nieuwe naam, nieuwe ambities.
Nieuwe naam, nieuwe ambities.
Het is voor iedereen even wennen, maar vanaf vandaag ontvangt u de opvolger van Filanthropium Journaal: De Dikke Blauwe Journaal. Zoals u ziet in een compleet nieuw jasje. Dat geldt niet alleen voor uw wekelijkse digitale opiniemagazine, maar ook voor de splinternieuwe website www.dedikkeblauwe.nl waarop u al onze artikelen voortaan kunt lezen.
 
Magazine en website zijn nu nog een Bèta-versie. In gewoon Nederlands: met kinderziektes die we er de komende periode uit laten groeien. Juist u, lezers en leden van De Dikke Blauwe, kunt ons helpen door uw gebruikservaring met ons te delen. Positief en negatief. Mail uw opmerkingen naar ons via het speciale formulier onderaan dit artikel.
 
Op het waarom van al deze veranderingen hebben we eerder al een toelichting gegeven. De geboorte van 'De Dikke Blauwe' is voor ons geen goedkoop trucje, maar markeert oprecht een nieuwe fase waarin we gebruikmakend van de nieuwste technologie en met een uitgebreide staf voor u een nóg betere gids willen zijn in het Land van Goed Doen.
 
Onze ambitie: de beste journalistieke zender te zijn voor alle beslissers die zich beroepshalve of vrijwillig bezighouden met bijdragen aan een betere wereld: door geld, tijd of kennis. Zowel aan de vraag- (bestuurders) als aan de aanbodzijde (major donors & hun adviseurs). In het hele dynamische spectrum van doneren tot sociaal investeren met zowel een maatschappelijk als financieel rendement.
 
Da's een hele mond vol. Het is ook een belofte. Daar mag u ons aan houden.
 
Wat is nieuw?

 ►een compleet nieuwe, moderne DDB-website met volledige ontsluiting van meer dan tien jaar artikelen, commentaren, columns & filmpjes
►SELECTpagina's en geavanceerde zoekfuncties
►een compleet nieuw opiniemagazine: DDB Journaal;
►365/24/7 nieuws van een uitgebreide redactiestaf;
►ook via Facebook, Twitter, Vimeo & LinkedIn op uw smartphone of tablet;;
►eerste redactionele databank in de filantropie: DDB Databank met DDB Paspoorten van bestuurders en organisaties
 
 Wie zijn nieuw?
 Diepgaand vaknieuws voor & over major donors en hun adviseurs onder hoofdredactie van drie nieuwe top-experts; klik op de namen onder de foto's voor meer informatie:

 
►mr. dr. Ineke Koele:
hoofdredacteur Tax & Legal
 
►Roderik Bolle: hoofdredacteur
Finance & Governance
►dr. Peter Scholten:
hoofdredacteur Social Impact
 


 
 
gerelateerde items