Toon alles (1)

Ineke Koele: de fiscale en juridische expert van DDB

27 januari 2016, 11:24
mr. dr. Ineke Koele: DDB-hoofdredacteur 'Tax & Legal'
mr. dr. Ineke Koele: DDB-hoofdredacteur 'Tax & Legal'
Mr. dr. Ineke Koele, een van Nederlands meest gerenommeerde fiscaal juristen, is sinds 1 januari 2016 aan De Dikke Blauwe verbonden als hoofdredacteur van het domein 'Tax & Legal'. Koele is als advocaat en belastingadviseur uniek in haar geïntegreerde juridische, fiscale én strategische focus op advisering en probleemoplossing voor Private Clients en non-profitorganisaties.
 
Ineke Koele is jarenlang partner geweest van een groot advocatenkantoor voordat zij haar eigen, innovatieve boutique kantoor startte in 2010, thans onder de naam Koele Tax & Legal Perspecta. ‘Onze cliënten hebben behoefte aan specifieke, diepgaande juridische en fiscale begeleiding én aan een partner die inzicht heeft in menselijke aspecten en strategisch kan meedenken met hun belangen. Wij vervlechten fiscale, juridische, sociale en strategische expertise tot unieke oplossingen voor de werkelijke vraagstellingen van onze cliënten. Ons perspectief is zowel breed als diepgaand. Innovatief, Persoonlijk en Internationaal. Holistisch’, aldus Koele.
 
Internationale spreker
Ineke spreekt en publiceert regelmatig in binnen- en buitenland over innovatieve onderwerpen in haar vakgebied en is in 2007 gepromoveerd op een Engelstalig proefschrift: International taxation of philanthropy (IBFD Amsterdam, ISBN 978 90 87220211) De kwaliteit van haar internationale werk werd bekroond met unieke benoemingen van diverse exclusieve internationale juridische denktanks op haar terrein.
 
In 2015 publiceerde zij in De Dikke Blauwe Gids.2 een spraakmakend artikel onder de titel 'Kapitaal, Piketty, belastingen? It is the philanthropy stupid!'

Binnenkort in DDB Journaal: een uitgebreid interview met Ineke Koele over haar visie op de sector en de onderwerpen waar zij voor DDB dit jaar op zal focussen.
 
 

Een interview op 7 Ditches TV met Ineke Koele over familiebedrijven. 
gerelateerde items