Toon alles (1)

Ellen Janssens nieuwe DDB Expert Innovatie

23 januari 2019, 13:00
De nieuwe DDB Expert Innovatie: Ellen Janssens
De nieuwe DDB Expert Innovatie: Ellen Janssens
Ellen Janssens is toegetreden tot het team van De Dikke Blauwe Experts. Janssens gaat de hoofdredactie adviseren op het thema innovatie en zelf ook bijdragen schrijven voor De Dikke Blauwe Journaal.
 
Als innovatie-manager bij de Hartstichting heeft Ellen Janssens de afgelopen jaren diverse innovatieve fondsenwervende pilots opgezet, waaronder de ontwikkeling en beheer van een succesvol crowdfundingplatform voor innovatief wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast heeft zij zich de afgelopen jaren met name gespecialiseerd in Open Innovatie: versnelling van zowel de inhoudelijke als fondsenwervende doelstellingen samen met achterban, zakelijke partners, startups en universiteiten. Dit resulteerde onder andere in een strategische samenwerking met Philips en TU Delft, en in twee pilots met een challenge portal.
 
Workshops en seminars
De afgelopen jaren heeft zij diverse workshops en webinars gegeven (onder andere een Innovatie en een Trend webinar voor NLFL) en was ze de afgelopen jaren spreker en medeorganisator van het Innovation Camp op het International Fundraising Congress in Noordwijkerhout.
 
Strategisch en innovatie-advies
Sinds begin 2019 zet Janssens als freelancer haar kennis en ervaring breder in voor de goededoelensector. Ze gaat zich met name richten op strategisch en innovatie-advies, innovatie coaching en projectmanagement. 
 
gerelateerde items