Toon alles (1)

Uw organisatie in de major-donoreditie van De Dikke Blauwe

19 juni 2019, 05:55
Jaarlijks verschijnt de speciale major-donoreditie van het nieuwe tijdschrift De Dikke Blauwe: een kloek fullcolour book-a-zine, gericht op major donors en hun financiële adviseurs. Naast de reguliere verspreiding, komt De Dikke Blauwe nu ook naast andere gezaghebbende opiniebladen in de betere boekhandel te liggen. Bovendien krijgt u ook een eigen pagina op de website.
 
Het hart van de major-donoreditie bestaat uit speciale content zowel over individuele bestuurders als organisaties die hun steunwaardigheid bepleiten door de relevantie en impact van hun werk onder de aandacht te brengen van potentiële donoren en investeerders en hun adviseurs. 
 

De Dikke Blauwe Magazine richt zich op mensen en organisaties die zich met eigen middelen, kennis en tijd inzetten voor een betere wereld, zoals:
  • major donors en hun adviseurs
  • vermogensadviseurs bij de private banks
  • notariskantoren in Nederland en andere (financiële)
  • dienstverleners
  • bestuurders en toezichthouders van charitatieve fondsen
  • fondsenwervende non-profits

Geïnteresseerd?
Publiceer ook in de major donor-editie van De Dikke Blauwe en profileer ook uw organisatie richting major donors en hun financiële adviseurs. Vul het onderstaande formulier in en u krijgt per ommegaande het informatiepakket toegestuurd met alle mogelijkheden.

Ja, ik wil graag meer informatie over de major donoreditie van De Dikke Blauwe

Voornaam
Achternaam
Organisatie
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mail
Opmerkingen:

 
gerelateerde items