Toon alles (2)

PR-functionaris bij CODA

17 april 2018, 05:00
PR-functionaris bij CODA
PR-functionaris bij CODA
Functie: PR-functionaris
Organisatie: CODA
Aantal uren: 32 uur
Locatie: Apeldoorn
Vervaldatum: 28 april
 
Met een bibliotheek, museum en archief is CODA hét cultuurhuis van Apeldoorn. Een bron van inspiratie op het gebied van literatuur, kunst en erfgoed – middenin het hart van de stad. Passie om bezoekers en klanten over kunst, cultuur, literatuur, poëzie, historie en erfgoed te vertellen, te informeren en te inspireren vormen het DNA van CODA. En dat zit in al onze medewerkers.
 
Als PR functionaris ben je continu bezig om de (naams-)bekendheid van CODA te vergroten. Je bent verantwoordelijk voor de merkprofilering van het museum, de bibliotheek en het archief. Daarnaast houd je je bezig met het in de markt zetten en promoten van de tentoonstellingen en andere programmering aan uiteenlopende doelgroepen. Jij weet als geen ander hoe je online en offline campagnes opzet, persberichten schrijft, mediacontacten onderhoudt en social media inzet om gestelde doelen te behalen.
 
Wat ga je doen?
- Je schrijft en redigeert teksten en persberichten;
- Je stelt advertenties op;
- Je ontwikkelt folders, brochures, affiches, drukwerk en digitale publicaties binnen de huisstijl en/of campagnestijl;
- Je begeleidt vormgeving en drukwerk;
- Je voert van de eindredactie van genoemde media-uitingen;
- Je bent verantwoordelijk voor grote en kleine (online en offline) campagnes en bijbehorende resultaten;
- Je onderhoudt perscontacten.  

Welke ervaring heb je nodig?
- HBO werk- en denkniveau;
o Opleiding marketing / communicatie en/of kunst- / cultuurwetenschappen;
- Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie en affiniteit met de culturele sector.
- Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
- Liefde voor nauwkeurige taal- en beeldredactie.
 
Wat vragen we nog meer van je? 
- Affiniteit met cultuur en/of de werkterreinen media, cultuur en erfgoed;
- Een stimulerende en creatieve persoonlijkheid met ervaring in projectmatig werken;
- Een teamspeler, die gedreven is door resultaat, met een hands-on, open en flexibele instelling;
- Sociale intelligentie, empathie en gevoel voor de actualiteit.
Je bent niet zomaar op zoek naar een baan, maar je wilt je inzetten voor een organisatie die sociaal-maatschappelijk van betekenis is, innoveert en klant- en vraaggericht werkt. Mensen bij CODA zijn nieuwsgierig, ondernemend, gepassioneerd en sociaal. Dit heb je absoluut nodig om bij ons te slagen. Jij vindt het belangrijk om klanten en collega’s verder te helpen en jouw werk is je passie.
 
Wat wij je bieden:
- Een afwisselende baan in een inspirerende organisatie;
- Een mooi salaris op basis van de cao Openbare Bibliotheken. Je wordt ingeschaald in schaal 8 (minimaal € 2.629,00 en maximaal € 3.369,00 bruto per maand bij een 36-urige werkweek). Salariëring is afhankelijk van kennis, ervaring en competenties.
- Een pakket met goede arbeidsvoorwaarden en diensten, zoals een lidmaatschap voor CODA Bibliotheek, gratis toegang tot CODA Museum en een vergoeding van je woon-werkverkeerkosten.
- In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar.
 
Meer informatie?
Meer informatie over het DNA van CODA en bijbehorende competenties zijn te vinden opwww.coda-apeldoorn.nl/dna. Meer over functiecompetenties vind je in het functieprofiel. Daarnaast begrijpen we uiteraard dat je mogelijk nog een aantal vragen hebt. Die kun je stellen aan José Boom, manager, telefoon 055-5268430.
 
Tot snel!
Als het aan ons ligt, ben je er snel bij want we zijn per direct op zoek. Je kunt je sollicitatiebrief en CV tot en met 27 april 2018 sturen naar vacatures@coda-apeldoorn.nl t.a.v. Joyce Veldhuizen (Personeel & Organisatie). Een referentiecheck kan deel uit maken van onze procedure. De eerste gesprekken zullen gepland worden donderdag 3 mei 2018.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 
Over CODA
Met een bibliotheek, museum en archief is CODA hét cultuurhuis van Apeldoorn, voor Apeldoorners en voor bezoekers van elders. CODA is een bron van inspiratie op het gebied van literatuur, kunst en erfgoed – middenin het hart van de stad. In CODA ontdek je de mooiste verhalen, beleef je de geschiedenis van Apeldoorn en de Veluwe en proef je van kunst en cultuur. We willen voor onze bezoekers een belangrijke plek zijn waar talenten kunnen groeien en bloeien. Een plek waar je vindt wat je zoekt, maar ook verrast wordt door dat wat je niet zocht.
 
 
gerelateerde items