Toon alles (2)

Online Marketeer / Fondsenwerver bij Red een Kind

1 oktober 2018, 05:00
Online Marketeer / Fondsenwerver bij Red een Kind
Online Marketeer / Fondsenwerver bij Red een Kind
Functie: Online Marketeer / Fondsenwerver
Organisatie: Red een Kind 
Aantal uren: 32 uur
Locatie: Zwolle
Vervaldatum: 6 oktober

Organisatie
Red een Kind is een christelijke, professionele ontwikkelingsorganisatie, in 1968 opgericht in Nederland en met programma’s in Azië en Afrika. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in nood, aan hun familie en aan hun hele omgeving. Het hoofdkantoor staat in Zwolle en we werken verder vanuit onze landenkantoren in Burundi, India, Kenia, Malawi en Rwanda. Op ons kantoor in Zwolle, waar we met ongeveer 30 betaalde medewerkers en vrijwilligers werken, is een uitdagende vacature ontstaan voor een ervaren Online Marketeer / Fondsenwerver (32 uur per week).

Taken
Als marketeer weet je hoe je een merk consistent en sterk positioneert.
Je initieert, volgt en optimaliseert campagnes die zijn gericht op het versterken van de band met onze huidige donateurs en op het werven van nieuwe donateurs.
Je voert A/B-testen uit, monitort resultaten en je stuurt voortdurend bij.
Het zwaartepunt van functie ligt op online-toepassingen en –netwerken. Daarbij schakel je verschillende leveranciers / bureaus in en werkt nauw met hen samen.
Je maakt deel uit van de afdeling Fondsenwerving en Bewustwording. Je ondersteunt de marketingstrateeg en je werkt nauw samen met de communicatiemedewerkers en de relatiemanagers. Red een Kind is een platte organisatie en werkt veel in projecten. Dat betekent dat je voor verschillende interne projectleiders werkt. Soms ben je ook zelf projectleider van een project.

Functie-eisen en profiel 
-Je bent een ervaren marketeer en je hebt een opleiding op hbo-niveau.
-Je bent ervaren in SEO-schrijven, A/B-testen, het inzetten van ads en het werken vanuit de donor journey.
-Je bent daarin resultaatgericht, analytisch en innovatief.
-Je schrijft gemakkelijk teksten en je behoudt het overzicht over de campagnes die jij onder je hoede hebt.
-Minstens zo belangrijk vinden wij dat je graag een bijdrage levert aan een toekomst voor kinderen in armoede.
-Net als al onze andere medewerkers leef en werk je vanuit je christelijke geloof.
Je kunt je goed inleven in onze achterban en je werkt graag in een internationale organisatie.
Ons aanbod

We bieden je een uitdagende en afwisselende functie binnen een professionele, inspirerende en dynamische werkomgeving.
-Je kunt rekenen op deskundige collega’s en een prettige, samenwerkingsgerichte werksfeer.
-Er is veel ruimte voor initiatief en innovatie.
-Tegelijkertijd wordt er hard gewerkt en zijn resultaten heel belangrijk. Die resultaten meten we aan twee kanten: we willen zoveel mogelijk kinderen in nood helpen en we willen dat namens zoveel mogelijk donateurs doen. Daarom staat persoonlijke aandacht en service richting onze achterban hoog in het vaandel.
-We volgen de CAO Sociaal Werk.

Informeren en solliciteren
Spreekt de functie je aan en herken jij je in het profiel? Dan zien we je sollicitatie graag uiterlijk 6 oktober 2018 tegemoet. We lezen graag je motivatie om vanuit je christelijk geloof bij Red een Kind aan de slag te gaan. Voor meer informatie over de functie of over de procedure kun je contact met David Karelse opnemen (per e-mail of via 06-82568838). Je sollicitatie kun je sturen naar d.karelse@karelserecruitment.nl . De eerste gesprekken staan gepland voor 15 oktober. Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de procedure. Bij aanname vragen we je om een Verklaring omtrent Gedrag en vragen we je onze Gedragscode te ondertekenen.
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
gerelateerde items