Toon alles (2)

Eventmedewerker

4 september 2019, 05:00
Functie:               Eventmedewerker
Organisatie:       Stichting World Vision
Aantal uren:       32 - 38
Locatie:               Amersfoort
Vervaldatum:     22-09-2019

Ben jij commercieel ingesteld en organisatorisch sterk? En lijkt het jou leuk om evenementen binnen te halen én tot in de puntjes te regelen, zodat we op de juiste plekken ons verhaal kunnen vertellen, en daarmee zoveel mogelijk mensen bereiken? Lees dan snel verder, want per direct is deze veelzijdige functie beschikbaar! Jouw plek bij ons Team Acquisitie vormt samen met Team Retentie & Ontwikkeling en Team Communicatie de afdeling Fondsenwerving & Communicatie. Als eventmedewerker maak jij deel uit van het acquisitieteam. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor de werving van nieuwe kindsponsors en het laten groeien van onze jongerenactie Zip your Lip. Jij zorgt voor het binnenhalen, organiseren én bijwonen van evenementen van World Vision. Dit zijn onze eigen activiteiten, zoals de jongerenactie Zip your Lip, kerkdiensten rondom het thema armoede en onrecht, of concerten van onze ambassadeurs. Daarnaast gaat het ook om bestaande evenementen waar wij aanwezig zijn om mensen te informeren, inspireren en nieuwe sponsors te werven.

Bij al deze evenementen ben jij van het begin tot het eind betrokken. Je maakt mensen en organisaties enthousiast voor World Vision. Je signaleert kansen om aan te haken bij bestaande (christelijke) evenementen en gaat met de eventorganisatie op zoek naar mogelijkheden. Vervolgens ben jij degene die alles tot in de puntjes organiseert: je maakt draaiboeken, regelt vrijwilligers, zorgt dat er genoeg materiaal is voor onze stand en bent het eerste aanspreekpunt richting scholen, kerken, eventorganisatoren en vrijwilligers. Daarnaast ben je zelf aanwezig bij de evenementen als aanspreekpunt en om te zorgen dat alles ter plaatse soepel verloopt. Verder ben je beschikbaar voor algemene ondersteuning van het acquisitieteam.

Over jou

• Je signaleert kansen, bent commercieel ingesteld, en schroomt niet om de telefoon te pakken om nieuwe evenementen te werven
• Je communiceert helder en toegankelijk, zowel mondeling als schriftelijk
• Je houdt van organiseren, hebt overzicht en kunt goed schakelen tussen verschillende taken
• Je hebt een mbo-/hbo- diploma op het gebied van Communicatie/Sales/Eventmanagement, of een andere opleiding die volgens jou past bij deze functie
• Je bent (enigszins) bekend met de kerkelijke kaart van Nederland
• Je hebt een groot hart voor kinderen in armoede en kunt je van harte achter onze missie scharen
• Je bent flexibel, en vindt het niet erg om met enige regelmaat ’s avonds of in het weekend aanwezig te zijn op evenementen door heel Nederland (uiteraard mag je deze uren compenseren)
• Je bent in bezit van rijbewijs B.

Wij bieden jou

Een inspirerende baan waarbij je direct impact hebt in het leven van kwetsbare kinderen. Een groep enthousiaste, betrokken en vakkundige collega’s. Informeel, open en hardwerkend. Een marktconform salaris, in overeenstemming met jouw opleiding, ervaring en de zwaarte van de functie.

Interesse?

Stuur voor 22 september je motivatiebrief en CV naar Ingrid Voortman (ingrid_voortman@worldvision.nl) of bel eerst met haar voor meer informatie (033-4643444).

World Vision Onze basis: christelijk geloof Onze impact: welzijn van kinderen Onze aanpak: zelfredzame gemeenschappen • We helpen de meest kwetsbare kinderen, waar ook ter wereld, door ze schoon water, goede voeding, medische zorg, scholing en een veilige leefomgeving te geven. • Internationaal (bijna 100 landen) • 70 jaar ervaring • World Vision Nederland heeft eigen programma’s en werft inkomsten in de particuliere markt en bij overheden & instellingen.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Ook een vacature plaatsen? Klik hier
 
gerelateerde items