Eerste IF debatcafé: ‘De PR van onze sector is abominabel!’

Eerste IF debatcafé: ‘De PR van onze sector is abominabel!’
Eerste IF debatcafé: ‘De PR van onze sector is abominabel!’
4 september 2012

Aankomende maandag 10 september vindt in Felix Meritis te Amsterdam het eerste IF debatcafé plaats. Cees Grimbergen (foto) gaat met deskundigen en IF-leden debatten voeren over belangrijke thema’s binnen de fondsenwervende sector. Het eerste debat gaat over de stelling ‘De PR van onze sector is abominabel!’

Hoe is het mogelijk dat onze sector, waar vele miljoenen worden besteed aan communicatie, zich in de media steeds weer moet verdedigen en een achterhoedestrijd lijkt te voeren? Is het gebrek aan overtuigingskracht, gebrek aan zelfvertrouwen of zijn we gewoon naïef? Waarom vinden Nederlanders - in toenemende meerderheid - dat de bezem flink door de huishouding van gesubsidieerde organisaties kan? Laten we wel voldoende de impact van ons werk zien? Kortom: hoe krijgen maatschappelijke organisaties en goede doelen de regie (terug) over hun boodschap in de media en daarmee over hun voortbestaan?

Aanmelden
Over deze vragen kunnen IF-leden meepraten tijdens het debatcafé. Aanmelden kan tot 7 september via deze link.  Het debat vindt plaats van 16.00 tot 17.30 uur. Aansluitend is er een borrel en gelegenheid tot napraten met alle aanwezigen.