Kernbedrijf versus corporate foundation

Monique Pennings van NN Group en Nicolas Malmendier van de EVPA.  
Monique Pennings van NN Group en Nicolas Malmendier van de EVPA.  
23 maart 2023

Hoe kunnen bedrijven en bedrijfsfondsen elkaar substantieel en duurzaam beïnvloeden op hun gezamenlijke ‘positive impact journey’? Deze vraag staat centraal tijdens Corporate Power op dinsdag 30 mei 2023 in Circl, het circulaire platform van ABN AMRO op de Zuidas. 'Connecting the dots between corporate foundations and their companies.' 

Nicolas Malmendier, Corporate Program Manager bij EVPA, deelt tijdens de plenaire ochtendsessie recente studies van EVPA over de verschillende manieren waarop de filantropische inspanningen van bedrijven kunnen bijdragen aan de ESG-strategie van het gelieerde bedrijf. Aan de hand van inspirerende casestudies kijken we naar de uitdagingen, belemmeringen en positieve impulsen. In het panel komen vervolgens onderwerpen aan bod als: bestaansrecht, impact op ESG-strategieën, governance, nieuwe trends en uitdagingen.

Dagvoorziter tijdens Corporate Power is Monique Pennings, Hoofd Diversiteit en Inclusie bij NN Group. Met haar positieve en energieke mindset staat zij garant voor interactie en goede sfeer. Met een passie voor het vertalen van relevante maatschappelijke thema’s naar impactvolle verandering binnen het bedrijfsleven en de BV Nederland kijkt ze uit naar het event op 30 mei.

Parallelsessies in de middag
Na de lunch vinden verschillende parallelsessies plaats, gehost onder andere door partners als Achmea Foundation, FIN en ABN AMRO.

Meer info volgt spoedig.
Meld je vast aan!