Wie staan er in de DDB 100? Gooit Nathalie Boerebach hoge ogen in de nieuwe editie?

Foto: Dirk Kome. 
Foto: Dirk Kome. 
14 november 2023
Artikel | | Nieuwsflits

Ze is de motor achter de Stichting Urgente Noden Nederland, de ontwikkelorganisatie van SUN-hulpbureaus. Deze bureaus geven steun aan mensen die in financiële nood verkeren en vanuit die positie tussen de wal en het schip dreigen te raken. Een gift of renteloze lening van SUN dient als springplank of vangnet en kan worden aangevraagd door professionele dienst- of hulpverleners. Bestaanszekerheid is hét thema van de Tweede Kamerverkiezingen. Kan het actueler?
De gedachte is dat noodhulp niet van toeval afhankelijk mag zijn. SUN Nederland – de werkwijze van deze instelling gaat terug tot 1914 – streeft naar een landelijk dekkend netwerk van hulpbureaus. Daarbij is sprake van publiek-private samenwerking. Via de noodhulpbureaus brengt SUN drie sectoren bijeen: professionele dienst- en hulpverleners, gemeenten en donateurs. Tot de laatste groep behoren vermogensfondsen, kerken, bedrijven en particulieren. 
Gooit Nathalie Boerebach hoge ogen in de DDB 100? De lijst wordt bekendgemaakt tijdens het Civil Power event op dinsdagmiddag 28 november in Amsterdam. Er is dit jaar gekozen voor een evenwichtiger verdeling van de goede doelen over de diverse domeinen. Armoedefondsen passen daar zeker bij.
Komt dat zien, komt dat ervaren en beleven en meld u aan!