Uw kerstgeschenk van Lenthe Foundation

1 december 2016, 08:00
Uw kerstgeschenk van Lenthe Foundation
Uw kerstgeschenk van Lenthe Foundation
We gebruiken deze plek zelden om promotie voor ons zelf te maken, maar deze week is er een goede aanleiding om dat wel te doen. Laten we maar met de deur in huis vallen: vanaf vandaag - 1 december - is het abonnement op DDB Journaal voor iedereen kosteloos (een abo was €98 per half jaar). Waarom is dat?
 
De Dikke Blauwe is een activiteit van Lenthe. Lenthe is een social enterprise die al meer dan twintig jaar actief is als uitgever van media in het domein 'filantropie' en 'maatschappelijk ondernemen'. Lenthe is eigendom van het ondernemersechtpaar Akkermans-Mulder. Als social enterprise richt Lenthe zich niet op het creëren van winst, maar wel op het creëren van continuïteit en kwaliteit van De Dikke Blauwe en zodoende het stimuleren van maatschappelijke vrijgevigheid in ons land.
Inkomsten genereert Lenthe met de verkoop van boeken, het verhuren van zogenoemde Newsrooms, het publiceren van pagina's voor goede doelen en financiële bijdragen van stichtingen (zoals Lenthe Foundation). Verder zijn er private supporters die helpen de kosten te dekken, waaronder die voor de journalisten, redacteuren en uitgevers, en ook voor de druk en distributie van de gedrukte jaargids.
 
Door een eenmalige, majeure financiële bijdrage van Lenthe Foundation kan social enterprise Lenthe, zoals gezegd, sinds 1 december 2016 dit wekelijks verschijnende opinieblad DDB Journaal kosteloos aanbieden in 2017 en hopelijk ook nog lang daarna. Om de hoge productiekosten van website en DDB Journaal op de langere termijn te kunnen dekken, zoekt Lenthe in 2017 ook nadrukkelijk naar andere partijen, zoals (vermogens)fondsen, banken, dienstverleners, goede doelen en particulieren die wellicht bereid zijn vrijwillige bijdragen te leveren.

En nee, dit is niet de slinkse inleiding van een bedelverzoek. Het is fantastisch als ook u of uw organisatie financieel bijdraagt aan De Dikke Blauwe, maar weet dat u ons ook dierbaar bent als abonnee als u niet wilt of kunt bijdragen… Sterker nog: wij zouden het zeer waarderen als u al uw (relevante) relaties/kennissen enthousiasmeert ook gratis abonnee te worden van DDB Journaal. Hoe meer mensen zich aansluiten, hoe meer invloed we kunnen uitoefenen. Nu reeds lezen vele bestuurders, kamerleden, politici, major donors en social investors ons opinieblad, maar met nog meer abonnees zijn we met zijn allen nog invloedrijker.
 
Met de groeten van Lenthe Foundation,
 
Meer weten over vrijwillige bijdrage aan De Dikke Blauwe? Klik hier
Heeft u vragen of opmerkingen? Mail: info@lenthe of bel met onze Happy Member Manager Aniek Reuling: 06 33 01 01 78
gerelateerde items