Newsroom: uw nieuws door onze redactie, 365/24/7...

Nieuws over uw bestuurders en organisatie in uw eigen newsroom: dat kan op De Dikke Blauwe.nl
Nieuws over uw bestuurders en organisatie in uw eigen newsroom: dat kan op De Dikke Blauwe.nl
In de Newsrooms vindt u het laatste nieuws van organisaties en bestuurders voor stakeholders zoals journalisten, major donors en social investors. De newsrooms worden geproduceerd in eigen beheer, maar wel in goed overleg met personen en organisaties die bereid zijn een bijdrage in de kosten hiervoor te leveren. De DDB-redactie behoudt zich het recht voor organisaties te weigeren die niet kunnen of willen voldoen aan de minimale spelregels die horen bij een objectieve, redactionele nieuwszender...

Waarom heet deze service Newsroom?
Omdat daarin namelijk altijd de laatste nieuwtjes en filmpjes bij elkaar staan, gemaakt en geselecteerd door het team van (eind)redacteuren en verslaggevers van De Dikke Blauwe. En dat aangevuld met 'Paspoorten': heel persoonlijke profielen van uw bestuurders en uw organisatie, inclusief cijfers, jaarverslagen en relevante rapporten. 
 
Hoe werkt het?
Het redactieteam van De Dikke Blauwe scant regelmatig een groot aantal nieuwsbronnen (kranten, websites, persbureaus, social media) op nieuws van en over uw bestuurder(s) en organisatie. Op basis hiervan maken zij nieuws-items die vervolgens gepubliceerd worden in de Newsroom.
In de Newsroom komen ook video's, rapporten en persberichten die u zelf bij de redactie aanlevert. En is uw nieuws relevant voor alle lezers van De Dikke Blauwe? Dan publiceren wij dat nieuws ook op onze voorpagina. Deze content kan daarna rechtenvrij door uw organisatie in eigen en andere media worden doorgezet.

Paspoorten
Een vast onderdeel van de Newsroom wordt gevormd door De Dikke Blauwe Paspoorten: dit zijn profielen van zowel de individuele bestuurder(s) als van uw organisatie zelf. Deze Paspoorten bevatten antwoorden op vragen die zeer relevant zijn voor major donors (en hun adviseurs). Het gaat hierbij minder om cijfers en promotie, zoals in veel bestaande databanken en gidsen, maar veel meer om uw persoonlijke passie en motivatie. Die vormen immers de basis van vrijwel elke (major)donor-relatie...

Ook uw eigen Newsroom?
Wilt u ook 365/24/7 onder de aandacht komen van major donors en hun adviseurs binnen het redactionele domein van De Dikke Blauwe? Vul dan onderstaand formulier in.
 
►Wilt u zien hoe een eigen Newsroom en Paspoort eruit zien? klik hier