Laatste kans! Stem nu op jouw favo filantropie-influential

Photo by Arnaud Jaegers on Unsplash
Photo by Arnaud Jaegers on Unsplash
6 mei 2021

U las het al eerder deze week: vanwege het grote aantal reacties, heeft de jury van De Dikke Blauwe 100 besloten om het online nomineren van kandidaten te verlengen tot en met zondag 9 mei.

Vanaf 15 april is er door onze lezers al veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om favoriete kandidaten voor te dragen voor de longlist van deze achtste editie, reden voor de jury om te beslissen de stembussen nog wat langer open te houden. Nog tot en met 9 mei kunt u de personen nomineren waarvan u vindt dat ze een plek verdienen in de DDB top 100! 

Ook onze zeer gewaardeerde DDB-columnisten en experts zijn natuurlijk druk bezig met het samenstellen van hun eigen top tien. We hebben inmiddels hele interessante en uitdagende lijstjes voorbij zien komen en zullen die in aanloop naar de verkiezingsuitslag publiceren, mét motivatie natuurlijk.

Mei is ook de maand waarin de jury, bestaand uit maar liefst drie nummer 1’s, voor het eerst online zal samenkomen en zich gaat worstelen door een longlist van diehards, nieuwkomers en herintreders. Een uitdagende klus voor Tom Oostrom, Adriana Esmeijer en de huidige nummer 1 Michael Rutgers.

Maak gebruik van deze extra mogelijkheid en nomineer alsnog de persoon of personen die voor u dé filantropie influential van het jaar is!
 
Spelregels online stemmen
1. Als u kandidaten voordraagt, geef dan ook een (zeer beknopte) motivatie. Zonder motivatie worden nominaties niet geaccepteerd.
2. Er is geen limiet: u mag een onbeperkt aantal kandidaten nomineren, maar u kunt een kandidaat niet meer dan 1x nomineren: meerdere nominaties voor een en dezelfde persoon vanuit 1 IP-adres worden gedetecteerd en ongeldig verklaard.
3. Het is toegestaan uzelf 1x te nomineren (zie 2.)
4. Juryleden en vaste medewerkers van Walburg Pers zijn uitgesloten.

Voor de uitgebreide spelregels, klik hier

Lees het interview met de huidige nummer 1 van de DDB100, Michael Rutgers: klik hier.

Let op: het stembureau sluit na 9 mei. Alleen nominaties met een motivatie worden door de jury in behandeling genomen.  

Stemformulier DDB100 2021-2022

Vul hieronder in wie u nomineert en waarom. Zonder motivatie telt uw stem niet mee.
Mijn naam is:
Ik ben werkzaam bij:
Mijn mailadres is:
Ik nomineer:
Geef een beknopte motivatie voor uw nominatie:
Organisatie waar genomineerde werkzaam is:
Mailadres van genomineerde: