Wie staan er in de DDB 100? Gooit Henriëtte Hulsebosch in de nieuwe editie hoge ogen?

1 november 2023
Artikel | | Nieuwsflits

Ze is sinds 2007 directeur van het Kansfonds dat zich richt op de kwetsbaren in de samenleving. Het Kansfonds is gericht op versterking van het gemeenschapsbelang. ‘Iedereen telt mee’, staat er op de website. Eindigt Henriëtte Hulsebosch in de hogere regionen van de DDB 100?
Het Kansfonds wil het verschil maken door te doen wat nodig is. Dit komt tot uiting in diverse succesvolle projecten zoals ‘Alle jongeren een thuis’. Met 23 initiatieven doet het fonds actieonderzoek naar wat er in de praktijk nodig is om dak- en thuisloze jongeren beter te helpen.
Bij het Kansfonds houden ze de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november scherp in de gaten. Op de website verschijnen blogs met dat waar het volgens hen bij deze verkiezingen om draait. Dakloosheid is een woonprobleem, lezen we. ‘Laten we alle mensen die dakloos zijn een huis geven!’
De Top 3 van de DDB 100 word op 28 november in Amsterdam bekendgemaakt tijds het Civil Power event. Dit jaar is er ook een Top 10 Dienstverleners (Finance & governance, Tax & legal). Beide lijsten worden medio december gepubliceerd in de major donor editie van het DDB magazine.