VFI-Diensten en RLC verlengen contract

29 januari 2009, 08:59
AMSTELVEEN (29 januari) - VFI-Diensten en database dienstverlener RLC, die onlangs door de leden van VFI-Diensten werd verkozen tot leverancier van het jaar, zetten hun samenwerking voort. Onlangs werd het contract verlengd.


VFI-Diensten is onderdeel van de VFI en heeft als belangrijkste taak om voor de aangesloten organisaties gunstige contracten met leveranciers te sluiten, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de schaalgrootte van de gecombineerde achterban.

 


RLC levert eigen, integrale CRM-oplossingen aan met name charitatieve organisaties en ledenorganisaties. RLC combineert de bouw, ontwikkeling, levering en implementatie van deze in huis ontwikkelde, krachtige CRM-softwaresystemen met het aanbieden van database-, betalingsverwerking- en hostingdiensten.

 


Het contract tussen de twee partners is verlengd tot december 2011. De leden van VFI-Diensten kunnen dus blijven profiteren van kortingen op de aanschaf en hosting van Charibase. Op de hostingtarieven krijgen leden van de VFI 5% korting en op de licentieprijzen en uren van RLC 10%.

 


Monique van Bijsterveld is directeur van VFI-Diensten. Zij zegt in een persbericht blij te zijn met de contractverlenging. "Eén van de belangrijkste doelstellingen van VFI-Diensten is namens haar leden goede en gunstige inkoopvoorwaarden overeenkomen met verschillende leveranciers. Als RLC zich als marktleider op het gebied van CRM-software en leverancier van het jaar voor onze markt zich zo committeert aan de relatie met de VFI en haar leden dan kunnen we spreken van een succesvolle ontwikkeling."

 


Zie ook: www.vfi-diensten.nl  

gerelateerde items