Vernissage Geven in Nederland 2017 bijna uitverkocht

13 april 2017, 06:00
Wees er snel bij: vol is vol op 20 april.
Wees er snel bij: vol is vol op 20 april.
Op de Dag van de Filantropie, 20 april aanstaande, vindt ook de vernissage plaats van Geven in Nederland 2017, Nederlandse grootste tweejaarlijkse geefonderzoek. Geven in Nederland bestaat dit jaar twintig jaar en dat wordt gevierd met een feestelijk podiumprogramma onder leiding van DDB-hoofdredacteur Charles Groenhuijsen. Als u hierbij aanwezig wilt zijn moet u haast maken: er zijn nog  enkele kaarten beschikbaar! Vol is vol. Op deze dag verschijnt om 17.00 uur overigens ook een speciale editie van het DDB Journaal, geheel gewijd aan Geven in Nederland 2017.
 
Het onderzoek Geven in Nederland van de VU is intussen een begrip geworden. Elke twee jaar worden giften, nalatenschappen, sponsoring en vrijwilligerswerk in kaart gebracht. Dit jaar is een bijzonder jaar: de jubileumeditie 2017 geeft niet alleen de meest recente cijfers, maar blikt nadrukkelijk terug op de afgelopen twintig jaar van dit in de wereld unieke, longitudinale onderzoek. Er is geen ander land dat het geefgedrag van haar inwoners zo lang en zo gedegen in beeld heeft gebracht.
 
Viering jubileum
DDB-uitgever social enterprise Lenthe heeft samen met de VU een programma samengesteld om Geven in Nederland 2017 te presenteren en het jubileum te vieren op De Dag van de Filantropie. DDB-hoofdredacteur Charles Groenhuijsen leidt een programma waarin niet alleen wordt terug- maar ook nadrukkelijk wordt vooruitgekeken: hoe ziet gevend Nederland er in 2037 uit? Behalve de onderzoekers van de VU komen ook andere deskundigen en columnisten aan het woord.
 
Waar?
Het vernissageprogramma vindt plaats in het Auditorium van de VU: inloop vanaf 15.00 uur en start programma vanaf 15.30 uur, met een borrel na. Als bezoeker betaalt u een bijdrage in de kosten van €85: inbegrepen zijn dan een exemplaar van het jubileumboek (winkelwaarde €47,50), een goodie bag met publicaties en de versnaperingen.
 
Special DDB Journaal
Volgende week verschijnt in plaats van een reguliere editie, een special van het DDB Journaal, geheel gewijd aan Geven in Nederland 2017.  De editie verschijnt 's middags om 17.00 uur, en niet, zoals gebruikelijk, 's ochtends om 7.30 uur. 
 
► Aanmelden voor het vernissageprogramma en vast uw plaats reserveren? Klik hier. Let op: vol = vol!
► Kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u vast wel uw exemplaar van het boek Geven In Nederland 2017 bestellen? Klik hier.
 

►Wilt u voortaan elke donderdagochtend het laatste nieuws, opinies en achtergronden over de wereld van doneren & sociaal investeren? Voor een geheel kosteloos abonnement op DDB Journaal: klik hier
 
gerelateerde items