Edwin Venema

Meld u aan voor vernissage en boek Geven in Nederland 2017

13 februari 2017, 16:00
Save the date: 20 april!
Save the date: 20 april!
Op donderdag 20 april, De Dag van de Filantropie, vindt de vernissage plaats van ‘Geven in Nederland 2017’. Er is een feestelijk podiumprogramma georganiseerd rond de jubileumeditie van Nederlands grootste en oudste geefonderzoek. DDB-hoofdredacteur Charles Groenhuijsen presenteert een afwisselende talkshow met experts en columnisten rond twintig jaar onderzoek.
 
Het onderzoek ‘Geven in Nederland’ van de VU is intussen een begrip geworden. Elke twee jaar worden giften, nalatenschappen, sponsoring en vrijwilligerswerk in kaart gebracht. Dit jaar is een bijzonder jaar: de jubileumeditie 2017 geeft niet alleen de meest recente cijfers, maar blikt nadrukkelijk terug op de afgelopen twintig jaar van dit in de wereld unieke, longitudinale onderzoek. Er is geen ander land dat het geefgedrag van haar inwoners zo lang en zo gedegen in beeld heeft gebracht.
 
Viering jubileum
DDB-uitgever social enterprise Lenthe heeft samen met de VU een aantrekkelijk programma samengesteld om GIN2017 te presenteren en het jubileum te vieren op De Dag van de Filantropie. DDB-hoofdredacteur Charles Groenhuijsen leidt een talkshow waarin niet alleen wordt terug- maar ook nadrukkelijk wordt vooruitgekeken: hoe ziet gevend Nederland er in 2037 uit? Behalve de onderzoekers van de VU komen ook andere deskundigen en columnisten aan het woord.
 
Waar?
Het vernissageprogramma vindt plaats in het Auditorium van de VU: inloop vanaf 15.00 uur en start programma vanaf 15.30 uur, met een borrel na. Als bezoeker betaalt u een bijdrage in de kosten van €85: inbegrepen zijn dan een exemplaar van het jubileumboek (winkelwaarde €47,50), een goodie bag met publicaties en de versnaperingen.

Het is helaas niet meer mogelijk om u aan te melden voor de vernissage van 'Geven in Nederland 2017'. Binnenkort verschijnt een (video)verslag van De Dag van de Filantropie in De Dikke Blauwe Journaal.
Bent u wel benieuwd naar de uitkomsten van het onderzoek?
 Klik dan hier om uw exemplaar te bestellen.
 
gerelateerde items