Ga naar Geven In Nederland: talkshow met specta cijfers!

5 april 2017, 09:00
Komt u ook op donderdag 20 april naar de Vernissage ‘Geven in Nederland 2017’ op ‘De Dag van de Filantropie’? Dan vindt een feestelijk podiumprogramma plaats rond de jubileumeditie van Nederlands grootste en oudste geefonderzoek. DDB-hoofdredacteur Charles Groenhuijsen presenteert een afwisselende talkshow met experts en columnisten rond twintig jaar onderzoek. En we kunnen u vast dit verklappen: de cijfers zijn dit jaar ronduit spectaculair...!
 
Het onderzoek ‘Geven in Nederland’ van de VU is intussen een begrip geworden. Elke twee jaar worden giften, nalatenschappen, sponsoring en vrijwilligerswerk in kaart gebracht. Dit jaar is een bijzonder jaar: de jubileumeditie 2017 geeft niet alleen de meest recente cijfers, maar blikt nadrukkelijk terug op de afgelopen twintig jaar van dit in de wereld unieke, longitudinale onderzoek. Er is geen ander land dat het geefgedrag van haar inwoners zo lang en zo gedegen in beeld heeft gebracht.
 
Viering jubileum
DDB-uitgever social enterprise Lenthe heeft samen met de VU een aantrekkelijk programma samengesteld om GIN2017 te presenteren en het jubileum te vieren op De Dag van de Filantropie. DDB-hoofdredacteur Charles Groenhuijsen leidt een talkshow waarin niet alleen wordt terug- maar ook nadrukkelijk wordt vooruitgekeken: hoe ziet gevend Nederland er in 2037 uit? Behalve de onderzoekers van de VU komen ook andere deskundigen en columnisten aan het woord.
 
Waar?
Het vernissageprogramma vindt plaats in het Auditorium van de VU: inloop vanaf 15.00 uur en start programma vanaf 15.30 uur, met een borrel na. Als bezoeker betaalt u een bijdrage in de kosten van €85: inbegrepen zijn dan een exemplaar van het jubileumboek (winkelwaarde €47,50), een goodie bag met publicaties en de versnaperingen.
 
► Aanmelden voor het vernissageprogramma en vast uw plaats reserveren? Klik hier. Let op: vol = vol!
► Kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u vast wel uw exemplaar van het boek Geven In Nederland 2017 bestellen? Klik hier.
 
gerelateerde items