Welkom in de Newsroom van... Bio Kinderrevalidatie

20 maart 2018, 09:00
Welkom in de Newsroom van... Bio Kinderrevalidatie
Welkom in de Newsroom van... Bio Kinderrevalidatie
Regelmatig stellen wij een van de DDB-partners aan u voor. Organisaties die zich zowel in de gedrukte jaargids en de speciale ‘wachtkamer-editie’ van De Dikke Blauwe, als ook op onze website profileren en de steunwaardigheid motiveert met hun eigen actuele newsroom. Deze keer vragen we uw aandacht voor: Bio Kinderrevalidatie. 
 
Bio Kinderrevalidatie is de initiatiefnemer van Bio Vakantieoord, een mogelijkheid voor gezinnen met een gehandicapt kind om op vakantie te gaan. Een vakantie met zwemmen, spelen, ontspannen en opladen is voor dergelijke gezinnen niet vanzelfsprekend. In het Bio Vakantieoord krijgen ze de kans om vakantie te vieren in ruime aangepaste vakantiebungalows met aanvullende voorzieningen zoals een bioscoop, zwembad, manege en nog veel meer. Alle kinderen genieten en ouders ontmoeten elkaar. In 2016 hebben 1.100 gezinnen onbeperkt vakantie gevierd in het Bio Vakantieoord.


Volledig afhankelijk van donaties
Zo’n vakantie moet ook betaalbaar blijven voor alle gezinnen. Daarom betalen ze, ondanks de hoge kosten van alle aanpassingen, slechts eenderde van de prijs. Voor de overige tweederde is de stichting volledig afhankelijk van donaties en giften. Deze donaties en giften zijn dankzij de anbi-status van de stichting volledig aftrekbaar. In de komende periode wil Bio Kinderrevalidatie nog meer aangepaste appartementen voor eenoudergezinnen aanbieden. Ook hiervoor is extra geld nodig. Kijk in de newsroom over mogelijkheden van doneren.
 
Meer weten over Bio Kinderrevalidatie? Neem dan een kijkje in de newsroom. Daar vindt u behalve het paspoort van Bio Kinderrevalidatie ook het laatste nieuws, video’s, de belangrijkste resultaten en het meest recente jaarverslag. Klik hier.

Wat is een Newsroom op de website van De Dikke Blauwe? Klik hier voor uitleg.
 
gerelateerde items