Welkom in de Newsroom van... Betuwe Wereldwijd

14 maart 2018, 08:00
Welkom in de Newsroom van... Betuwe Wereldwijd
Welkom in de Newsroom van... Betuwe Wereldwijd
Regelmatig stellen wij een van de DDB-partners aan u voor. Organisaties die zich zowel in de gedrukte jaargids en de speciale ‘wachtkamer-editie’ van De Dikke Blauwe, als ook op onze website profileren en de steunwaardigheid motiveert met hun eigen actuele newsroom. Deze week vragen we uw aandacht voor: Betuwe Wereldwijd.
 
Betuwe Wereldwijd knapt gebruikt gereedschap, naaimachines en computers op en verzendt dat naar ontwikkelingslanden. Praktische hulp met tastbare resultaten: voor mensen hier (Betuwe) en mensen daar (ontwikkelingslanden). Hiermee wil de stichting bereiken dat eenieder die ondersteuning nodig heeft om sociaal en maatschappelijk mee te kunnen doen, een passende, veilige en stimulerende werkplek heeft. Denk hierbij aan langdurig werklozen, mensen met psychosociale problemen, autisme of een verstandelijke beperking. Persoonlijke groei is daarbij geen doel op zich, maar een mooie prestatie.
 
Daarnaast streeft Betuwe Wereldwijd naar voldoende en kwalitatief goed gereedschap voor kleine organisaties in ontwikkelingslanden die door middel van training, deskundigheidsbevordering en coaching, mannen en vrouwen ondersteunen om hun sociaaleconomische leefsituatie te verbeteren.
  
Major donors kunnen een van de projecten steunen met een bijdrage, maar ook sponsoren met gereedschap en materialen. Daarnaast is het mogelijk bedrijfswagen, machines, inventaris of het pand (deels) te helpen financieren. Vrije schenkingen zijn ook welkom, nu of testamentair.
 
Meer weten over Betuwe Wereldwijd? Neem dan een kijkje in de newsroom. Daar vindt u behalve het paspoort van de organisatie ook het laatste nieuws, video’s, de belangrijkste resultaten en het meest recente jaarverslag. Klik hier.
 
⇒Wat is een Newsroom op de website van De Dikke Blauwe? Klik hier voor uitleg.
 
gerelateerde items