Welkom in de Newsroom van... Alzheimer Nederland

6 november 2017, 09:00
Welkom in de Newsroom van... Alzheimer Nederland
Welkom in de Newsroom van... Alzheimer Nederland
Regelmatig stellen wij een van de DDB-partners aan u voor. Organisaties die zich zowel in de gedrukte jaargids en de speciale ‘wachtkamer-editie’ van De Dikke Blauwe, als ook op onze website profileren en de steunwaardigheid motiveert met hun eigen actuele newsroom. Deze week vragen we uw aandacht voor: Alzheimer Nederland.
 
Alzheimer Nederland streeft naar een toekomst zonder dementie. Tot die tijd maakt de organisatie zich sterk voor een betere levenskwaliteit voor mensen van dementie en hun omgeving. Dat doet Alzheimer Nederland door oplossingen voor dementie dichterbij brengen door te investeren in onderzoek. Onderzoeken naar preventie en genezing in de toekomst en naar praktische oplossingen voor een beter leven met dementie nu. Duizenden vrijwilligers geven daarnaast hulp en advies via onder andere 48 regionale afdelingen, 235 Alzheimer Cafés en de Alzheimer Telefoon.

Samen met major donors 

Investeringen van major donors zijn maatwerk bij Alzheimer Nederland. Samen met u wordt besproken hoe uw persoonlijke overtuigingen, wensen en idealen aangesloten kunnen worden bij de plannen en projecten van Alzheimer Nederland. Vaak wordt gekozen voor wetenschappelijk onderzoek, maar een investering in het ontwikkelen van online tools voor mantelzorgers is bijvoorbeeld ook mogelijk.
 
Het afgelopen jaar investeerde Alzheimer Nederland maar liefst 5,3 miljoen euro in wetenschappelijk onderzoek en 9,4 miljoen euro in praktische hulp, informatie, belangenbehartiging en bewustwording.
 
Meer weten over Alzheimer Nederland? Neem dan een kijkje in de newsroom. Daar vindt u behalve het paspoort van de organisatie ook het laatste nieuws, video’s, de belangrijkste resultaten en het meest recente jaarverslag. Klik hier.
 
⇒Wat is een Newsroom op de website van De Dikke Blauwe? Klik hier voor uitleg.
 
gerelateerde items