Lente-conferentie ECSP over de toekomst van fondsen

27 februari 2013, 03:00
Lente-conferentie ECSP over de toekomst van fondsen
Lente-conferentie ECSP over de toekomst van fondsen
Op donderdag 21 maart vindt de conferentie ‘De Toekomst van Fondsen in de Filantropie’ van het Erasmus Centre for Strategic Philanthropy (ECSP) plaats op de Erasmus Universiteit Rotterdam. Aan de conferentie, die duurt tot 16.15 uur met aansluitende borrel, zijn geen kosten verbonden.

Fondsen en filantropische instellingen staan volgens ECSP voor complexe vraagstukken: “Met het afnemen van overheidssteun voor onder andere cultuur en ontwikkelingssamenwerking neemt de druk op deze instellingen toe. In een compact middagprogramma komen praktijk en wetenschap samen om een aantal van deze vraagstukken te belichten.”

Kansen en uitdagingen
Keynote speaker Steven van Eijck van SBF (foto) zal ingaan op de kansen en uitdagingen die voor fondsen en filantropische instellingen in het verschiet liggen. Professoren en onderzoekers van het ECSP zullen samen met Lisa Jordan (Bernard van Leer Foundation) en Eric Visser (Children Asking) spreken over vraagstukken rond governance, de opschaling van organisaties en projecten en het meten van impact. Naast het delen van inzichten hierover gaan zij de dialoog aan met de aanwezigen over deze onderwerpen.

Datum: donderdag 21 maart 2013, 12:00 – 16:15 uur
Locatie: Erasmus Universiteit Rotterdam 
Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA RotterdamComplex Woudestein
Expo & Congrescentrum (M-gebouw)
Aan de deelname aan de ECSP conferentie zijn geen kosten verbonden.
Klik hier voor meer informatie en om te registreren.
gerelateerde items