DDB Expert Ineke Koele opnieuw in wereldtop advocatuur

14 november 2017, 09:00
De vernissage van The Chambers HNW 
De vernissage van The Chambers HNW 
DDB Expert Tax & Legal Ineke Koele is opgenomen in de lijst van ’s werelds beste advocaten. In de eerste editie van The Chambers High Net Worth (HNW) was Koele al opgenomen, maar ook dit jaar mag ze zich tot de allerbesten in de wereld rekenen in de internationale privévermogensmarkt.
 
The Chambers High Net Worth (HNW) wordt uitgegeven door Chambers and Partners. De organisatie heeft zich de afgelopen 25 jaar gewijd aan het onderzoeken en rangschikken van 's werelds beste advocaten en produceert handleidingen voor de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Europa, Latijns-Amerika, Azië-Pacific, Canada en de wereldmarkt. Nieuw is de Chambers High Net Worth-gids, een publicatie die specifiek gericht is op de internationale privévermogensmarkt.
 
Belangrijk referentiepunt
De gids zal worden gebruikt door family offices en professionele adviseurs voor vermogende particulieren en biedt onafhankelijke begeleiding op internationale schaal, waardoor Chambers High Net Worth een belangrijk referentiepunt is voor de markt. Het behandelt privévermogensbeheer en gerelateerde specialismen in belangrijke rechtsgebieden over de hele wereld, met een redactionele artikelen over de belangrijkste advocaten en advocatenkantoren voor vermogenden.
 
Chambers HNW bevat ook lijsten en informatie over veel van de grootste accountancy- en belastingbedrijven, privébanken, vermogensbeheerders en multi-family offices die handelen voor vermogende particulieren.
 
Klik hier om de gids te bestellen.
 
gerelateerde items