Toon alles (2)

FM Expertmeeting

21 december 2006, 08:59
Deelnemers van goede doelenorganisaties aan de eerste FM Expertmeeting van 2007 (donderdag 18 januari) over Het Nederlandse Donateurspanel krijgen een unieke tegoedbon: zij krijgen namelijk de mogelijkheid om in 2007 drie vragen gratis te laten meelopen in het tweemaandelijkse online-onderzoek.


Deze maand bestond Het Nederlandse Donateurspanel van WWAV, Wegener DM en NetQuestionnaires precies een jaar. Een mooi moment dus voor een presentatie en discussie over de resultaten van dit tweemaandelijkse onderzoek. In samenwerking met WWAV organiseert FM daarom een Expertmeeting over de verworven strategische inzichten in wat donateurs beweegt.

De Expertmeeting is gericht op managers en fondsenwervers van grote fondsenwervende instellingen, marktonderzoekers en journalistieke branchewatchers. De meeting heeft mede tot doel om ervaringen en inzichten van Het Nederlandse Doanteurspanel te toetsen aan ervaring met gedrag en wensen van donateurs van de deelnemers zelf.

 


De eerste FM-Expertmeeting Donateurspanel is gratis. Het maximum aantal deelnemers is twintig. Behalve de gratis tegoedbon voor drie vragen, ontvangen zij tevens de FM Sectorposter Filantropie. Snel inschrijven is geboden: vol is vol.

 


Datum: donderdag 18 januari 2007

Tijd: 14.00 - 16.00 uur

Plaats: Lenthe Publishers, De Pastorie, Dorpsstraat 34, 1182 JE Amstelveen

Inschrijven: stuur een mail met uw naam, organisatie en functie aan: jacqueline.bakker@lenthe.nl  o.v.v. FM Expertmeeting.

Begin januari ontvangt u een definitieve bevestiging van deelname en een programma.


 

gerelateerde items