Welkom in de Newsroom van... Stichting AAP

14 oktober 2017, 06:00
Welkom in de Newsroom van... Stichting AAP
Welkom in de Newsroom van... Stichting AAP
Regelmatig stellen wij een van de DDB-partners aan u voor. Organisaties die zich zowel in de gedrukte jaargids en de speciale ‘wachtkamer-editie’ van De Dikke Blauwe, als ook op onze website profileren en de steunwaardigheid motiveert met hun eigen actuele newsroom. Deze keer vragen we uw aandacht voor: Stichting AAP. 

 AAP vangt jaarlijks honderden apen en andere exotische zoogdieren op. De dieren komen uit heel Europa en hebben verschillende achtergronden: ze zijn illegaal verhandeld, hebben een verleden in de entertainmentindustrie, zijn als proefdier gebruikt of hebben jarenlang bij mensen in huis gewoond. Ook dieren uit slechte dierentuinen komen bij AAP terecht. In de opvanglocaties van AAP kunnen dieren in nood aansterken. Als de dieren weer gezond zijn en hun natuurlijke gedrag vertonen, dan probeert de stichting een goed permanent onderkomen voor ze te vinden. Een dierentuin of reservaat bijvoorbeeld. Daarnaast pleiten AAP in heel Europa voor betere wet- en regelgeving om dierenleed te voorkomen.
 
Steun aan een project van AAP is een bijzondere vorm van doneren, vanuit persoonlijke betrokkenheid, rechtstreeks en concreet. Het gaat om projecten die een belangrijke bijdrage leveren aan het werk van AAP. Met uw exclusieve steun aan een van deze projecten zorgt u voor de complete realisatie daarvan. Voor enkele projecten is ook deelfinanciering mogelijk. Niet direct een project dat u aanspreekt? Geen nood. Er is een uitgebreide projectenportefeuille. Samen met u zoeken we naar een passende bestedingsbestemming. Het is ook mogelijk om AAP te steunen via uw testament of via een fonds op naam.
 
Meer weten over Stichting AAP? Neem dan een kijkje in de newsroom. Daar vindt u behalve het paspoort van AAP ook het laatste nieuws, video’s, de belangrijkste resultaten en het meest recente jaarverslag. Klik hier.

Wat is een Newsroom op de website van De Dikke Blauwe? Klik hier voor uitleg.
gerelateerde items