NLFL Webinar: Dance4Life’s Situation Room; fondsenwerving op z’n kop

4 december 2017, 09:00
NLFL Webinar: Dance4Life’s Situation Room; fondsenwerving op z’n kop
NLFL Webinar: Dance4Life’s Situation Room; fondsenwerving op z’n kop
Eveline Aendekerk, Executive Director van dance4life, staat al jaren in de DDB100. Ze ziet dance4life meer als een beweging dan een goed doel. Tijdens het Fondsenwerving Webinar op 14 december spreekt ze over de dance4life Situation Room: een baanbrekend project dat fundraising op zijn kop zet.

Elk jaar sluiten zeven friends4life, belangrijke dance4life-sponsoren, zichzelf 24 uur lang op in de Situation Room. In plaats van een donatie in euro´s, vragen ze ondernemers en bedrijven dance4life te steunen met producten, diensten of kennis. Ze krijgen een wensenlijst van dance4life en brengen hun eigen netwerk in beweging om zo veel mogelijk wensen werkelijkheid te maken. Samen realiseren ze een besparing van meer dan 500.000 euro, geld dat daardoor direct naar dance4life’s einddoel gaat: een gezonde toekomst voor jongeren wereldwijd. Dance4life won hiermee een Sponsorring in de categorie Smart Budget.

 
Eveline Aendekerk
Tijdens het webinar is er aandacht voor dit event en het friends concept zelf, een bijzondere, innoverende manier om donateurs te betrekken. Zowel grote als kleine organisaties, ervaren en minder ervaren fondsenwervers, kunnen hier hun voordeel mee doen.
 
Meld je hier aan voor dit webinar.
 
gerelateerde items