Daar zijn we weer! Een nieuw seizoen DDB in je mailbox

Foto: Dominik Jirovski/Unsplash
Foto: Dominik Jirovski/Unsplash
26 augustus 2021
Opinie | | De Dikke Blauwe

Na een zomerreces van zes weken is dit weer het eerste DDB Journaal in je mailbox. De DDB-redactie hoopt dat iedereen is uitgerust en zich weer heeft kunnen opladen voor een nieuw seizoen van Goed Doen.

Dit nummer zijn er drie mooie bijdragen van DDB-Experts die na een zomerse bezinning weer in de startblokken staan. In die zomervakantie was er helaas genoeg stof tot nadenken voor mensen die hart hebben voor filantropie. Om maar iets te noemen: de klimaatcrisis waar we heel direct mee werden geconfronteerd, en natuurlijk de vluchtelingen uit Afghanistan. Lees vooral de bijdrage van DDB Expert Pieter Stemerding over morele plicht en hoe je daarnaar kunt handelen.

Tijdens de zomer heeft het team van De Dikke Blauwe alles behalve stil gezeten. We verheugen ons enorm op Corporate Power op 16 september. Kom ook! Er zijn nog kaarten beschikbaar voor dit symposium waar je inspirerende mensen en sprekers kunt ontmoeten. En natuurlijk staat ons symposium Civil Power met de bekendmaking van de winnaar van de DDB 100 op het programma voor 18 november, met als prachtige locatie het Koninklijk Instituut voor de Tropen. Fijn dat we elkaar weer kunnen ontmoeten!

Marjolein van Asdonck
hoofdredacteur
Klik hier om je direct aan te melden voor Corporate Power 2021.