Attractief programma gratis Dag Fondsenwerving voor de Sport

10 juni 2017, 07:00
De Dag van de Fondsenwerving voor de Sport, die op 19 juni plaatsvindt op Papendal, kent een attractief en afwisselend programma. Tijdens dit gratis evenement van NOC*NSF, Eredivisie en KNVB, worden bestuurders en vrijwilligers van verenigingen, sportmarketeers, pers, beleidsmakers, politici en (top)sporters bijgepraat over allerlei vormen van fondsenwerving voor hun sport(vereniging). Er zijn nog kaarten beschikbaar.

De Dag Fondsenwerving voor de Sport van NOC*NSF, Eredivisie en KNVB is het sluitstuk van de campagne Sport, Daar Geef Je Om dat toepasselijk wordt gehouden op het nationale (top)sportcentrum Papendal. Tijdens dit evenement komen diverse deskundigen aan het woord om te inspireren en te informeren over de mogelijkheden om meer inkomsten te werven voor sportclubs, verenigingen, gemeenten, bonden en teams. Het congres staat onder leiding van (oud)wielrenster Marijn de Vries en wordt afgesloten door de bekende cabarettier Peter Heerschop.
 
Er is een aantrekkelijk programma met een beginnend en afsluitend plenair deel en daartussen diverse parallelsessies, zowel binnen als buiten op deze schitterende en inspirerende locatie. In het plenaire deel komen diverse prominente sprekers aan bod, zoals NOC*NSF-voorzitter André Bolhuis, filantropiehoogleraar René Bekkers (Geven in Nederland), topsporttalent Lynn Snel, sponsoring-goeroe Marcel Beerthuizen, Natuurmonumenten-directeur Marc van den Tweel en oud-topschaatster Yvonne van Gennip.
 
Gedurende de dag komen diverse aspecten van fondsenwerving aan bod, zoals crowdfunding, het werven van nalatenschappen en het opzetten van je eigen fonds. Daarnaast kunnen deelnemers zelf ervaren wat fondsenwerving inhoudt, door praktijkvoorbeelden en gesprekken met topsporters en prominente Nederlanders.
 
De dag wordt afgesloten met een verrassende slotact door cabarettier Peter Heerschop (die zijn carrière begon als gymnastiekleraar) en een borrel en pastabuffet.

Voor wie?
De Dag van de Fondsenwerving voor de Sport is een inspirerend evenement voor topsporters, bestuurders en vrijwilligers van verenigingen, sportmarketeers, pers, ambtenaren en politici.
 
Waar?
Topsportcentrum Papendal
 
Kosteloos
De Dag Fondsenwerving voor de Sport is gratis
 
Wanneer?
Maandag 19 juni, aanvang: 13.00 uur (ontvangst deelnemers); einde: 19.00 uur

Er zijn nog gratis kaarten beschikbaar, wees er snel bij!
Klik hier voor gratis aanmelding en meer informatie.
Nieuw:
DDB Dailyelke dag om 12.00 uur het laatste nieuws & opinie van de afgelopen 24 uur in uw mailbox. Gratis service naast uw wekelijkse DDB Journaal.
Aanmelden: klik hier.
gerelateerde items