Toon alles (1)

Waarom De Dikke Blauwe3 een 'must have' is

27 juli 2016, 18:00
Waarom De Dikke Blauwe3 een 'must have' is
Waarom De Dikke Blauwe3 een 'must have' is
Welkom in deze speciale zomereditie. Het reguliere DDB Journaal is op zomerreces t/m eind augustus. In de komende weken houden we u op de hoogte van onze nieuwe gedrukte jaargids De Dikke Blauwe3. Dat boek doet zijn naam echt eer aan: het is dikker (500+), beter en prikkelender dan ooit. Maar waarom zou u het moeten aanschaffen (met 2 tientjes korting trouwens voor onze trouwe abonnees)? Dat gaan we u in de zomeredities uitleggen.
 
De eerste reguliere editie van DDB Journaal verschijnt weer op donderdag 25 augustus. Honger naar nieuws? Bezoek onze actuele website www.dedikkeblauwe.nl, maar kijk daar ook voor artikelen en filmpjes in Nederlands grootste online filantropiebibliotheek. Tip: kijk ook eens in een van de vele Newsrooms van onze contentpartners. Ga naar menu>newsrooms>zoek persoon of newsroom.
 
Wij wensen u namens het hele DDB-team een zonnige zomer,
 
Charles Groenhuijsen & Edwin Venema
 
P.S.: Wilt u met een bestuurders- en/of organisatiepaspoort niet ontbreken in onze nieuwste gedrukte jaargids DDB3, die weer op de bureaus van major donors en hun adviseurs, notarissen, beleidsmakers en politici belandt? Dat kan nog....nèt. Neem snel contact op met uitgever Johan Dijk (06-15894245).
gerelateerde items