Toon alles (2)

Wouter Bos houdt keynote Transparant Prijs 2008

2 oktober 2008, 08:59
AMSTELVEEN (2 oktober) - Op 8 oktober wordt in Den Haag de Transparant Prijs 2008 uitgereikt. Dit jaar is er hoog bezoek. Minister van Financiën en vice-premier Wouter Bos zal een keynote speech houden.


Bos heeft er in het recente verleden geen blijk van gegeven een duidelijk visie te hebben op de filantropische sector. Het is dan ook nog niet bekend wat de teneur van zijn verhaal zal zijn. Wel kan het interessant zijn om te horen in hoeverre het verhaal van de vice-premier gekleurd is door de problemen in de financiële wereld, waarin hij onlangs als ‘major donor' van Fortis een hoofdrol voor zichzelf opeiste.

 


De Transparant Prijs beloont jaarlijks goede doelen die er in positieve zin uitspringen op het gebied van de jaarverslaggeving. Aan de prijs is een geldbedrag van 10.000 euro verbonden. Dit jaar hebben 177 instellingen hun jaarverslag ingezonden. Er zijn in vier categorieën drie verslagen genomineerd.

 


De Transparant Prijs 2008 wordt 8 oktober uitgereikt in de Nieuwe Kerk te Den Haag. De bijeenkomst duurt van 15.00 tot 17.30 uur. Zie ook: www.transparantprijs.nl

gerelateerde items