Toon alles (3)

Windesheim start cursus Fundraising Grantmaking & Sponsoring

8 juni 2011, 06:59
AMSTELVEEN (9 juni) - Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle biedt als eerste en enige HBO-instelling in Nederland de cursus Fundraising Grantmaking & Sponsoring (FG&S) aan. De cursus gaat dit najaar van start.


In vervolg op het succesvolle minortraject voor voltijdstudenten, biedt Windesheim het komend najaar vijf modulen uit het FG&S-curriculum aan: Filantropie, Projectaanvraag schrijven en beoordelen, Communicatie, Charitymarketing en Sponsoring. De cursist krijgt een compleet en breed inzicht in de wereld van vermogensfondsen, fondsenwerving en sponsoring. Een combinatie van te volgen modulen is mogelijk.


Kansen op arbeidsmarkt

In 2008 begon Windesheim met het aanbieden van de minor. Rick van Heusden is deelnemer en werkt inmiddels als fondsenwerver: "In mijn werk herken ik allerlei situaties die behandeld zijn tijdens de minor. En omdat er steeds meer organisaties op zoek zijn naar een fondsenwerver, biedt dit ook goede kansen op de arbeidsmarkt. Zeker nu de overheid minder subsidies gaat uitkeren, zal het aantal organisaties dat een professionele fondsenwerver zoekt zeker groeien", aldus Rick.


Kijk voor meer informatie op http://www.windesheim.nl/ of neem contact op met het Windesheim Informatiecentrum: info@windesheim.nl of tel. 0900 - 8899.
gerelateerde items