Welkom in de Newsroom van... Health Foundation Limburg

13 maart 2018, 05:00
Welkom in de Newsroom van... Health Foundation Limburg
Welkom in de Newsroom van... Health Foundation Limburg
Regelmatig stellen wij een van de DDB-partners aan u voor. Organisaties die zich zowel in de gedrukte jaargids en de speciale ‘wachtkamer-editie’ van De Dikke Blauwe, als ook op onze website profileren en de steunwaardigheid motiveert met hun eigen actuele newsroom. Deze keer vragen we uw aandacht voor: Health Foundation Limburg. 
 
Health Foundation Limburg maakt zich sterk voor medisch-wetenschappelijk onderzoek. Onderzoek dat echt verschil kan maken voor iemand die ziek is. Omdat er weer een toekomst is, omdat herinneringen niet meer vervagen. Of omdat u weer onbelemmerd kunt leven. Onderzoekers van het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ en partnerziekenhuizen zijn dagelijks met gezondheid bezig. Deze onderzoekers en alle patiënten voor wie zij zich inzetten, verdienen de ondersteuning van het fonds.

In 2016 heeft Health Foundation Limburg met steun van donateurs een mooie bijdrage kunnen leveren aan medisch wetenschappelijk onderzoek op het gebied van hart- en vaatziekten, kanker, alzheimer, geestelijke gezondheidszorg en kindergeneeskunde. 

Meer weten over Health Foundation Limburg? Neem dan een kijkje in de newsroom. Daar vindt u behalve het paspoort van de stichting ook het laatste nieuws, video’s, de belangrijkste resultaten en het meest recente jaarverslag. Klik hier.

Wat is een Newsroom op de website van De Dikke Blauwe? Klik hier voor uitleg.
 
gerelateerde items