Welkom Charles Groenhuijsen

Welkom Charles Groenhuijsen
Welkom Charles Groenhuijsen
14 februari 2013
Opinie | | De Dikke Blauwe

Blij en trots ben ik door de toetreding tot de Filanthropium-hoofdredactie van Charles Groenhuijsen. De komst van Charles betekent een geweldige verbreding en verdieping van onze journalistieke slagkracht. En die is nodig als we onze ambities voor het komende jaren waar willen maken: Filanthropium laten uitgroeien tot het leidende en spraakmakende forum van leiders van maatschappelijke initiatieven.
Ex-NOS en –NOVA-anchorman Groenhuijsen brengt een pak aan ervaring mee op het gebied van live discussies leiden – zoals hij in oktober nog demonstreerde tijdens de tv-opnamen van de eerste Filanthropium Top in Den Haag. Daarnaast brengt hij ook een internationaal perspectief: Charles woont met zijn gezin al heel lang in Washington en werkt als journalist zowel in de VS – het mekka van de filantropie – als in Nederland.
Met Charles Groenhuijsen aan boord gaat Filanthropium verder inzetten op gebruik van audiovisuele middelen en social media om Filanthropium Journaal het leidende filantropische opinieblad te maken.
Tot slot zullen wij binnenkort onze plannen ontvouwen voor de lancering van een bijzondere pionierseditie van de Filantropie Atlas van Nederland©®. Het wordt het eerste naslagwerk van charitatieve en maatschappelijke activiteiten in ons land, met de inzet van diverse media, zoals Het Financieele Dagblad.
Dit en veel meer binnenkort in Filanthropium (Journaal).