Webinar: trends en innovaties in goededoelenland

6 juli 2018, 05:55
Ellen Janssens, Innovatiemanager bij de Hartstichting, is een van de sprekers.
Ellen Janssens, Innovatiemanager bij de Hartstichting, is een van de sprekers.
Ben je benieuwd naar de actuele trends en ontwikkelingen op het gebied van fondsenwerving? In het webinar Trends en innovaties in goededoelenland die je moet kennen van Nederland Filantropieland hoor je op 6 september meer over actuele trends, inspirerende cases uit de sector en de mening van twee experts over de toepasbaarheid van innovatie voor grote en kleine goede doelen.
 
Wat gebeurt er zoal op het gebied van bijvoorbeeld blockchain en cryptocurrency’s, virtual reality en chatbots? Welke rol speelt innovatie in fondsenwerving en moet(en kan) jouw organisatie daar überhaupt iets mee? Tijdens dit webinar krijg je antwoord op al je vragen.
 
Sprekers 
Ellen Janssens (Hartstichting) heeft ruimte ervaring in fondsenwerving, met name ontwikkeling van nieuwe kanalen en technieken. Zij is nu Innovatie Manager bij de Hartstichting, verantwoordelijk voor o.a. innovatie portfoliomanagement en strategie. Daarnaast initieert en begeleidt zij afdelingsoverschrijdende pilots, waaronder Crowdfunding.
Cynthia van der Heyden is dertien jaar werkzaam bij het Rode Kruis. Na een rol als fondsenwerver particulieren en campagnemanager vervult zij sinds twee jaar de rol van Business Development Manager. 
 
Datum: 6 september 2018
Tijd: 10.00 -11.00 uur
Moderator: Marie-Claire de Waal (Partner & Strateeg bij WWAV)
Sprekers: Cynthia van der Heyden (Rode Kruis) en Ellen Janssens (Hartstichting) 
 
Klik hier om je aan te melden.
 
gerelateerde items