WDM partner van Bureau Nalatenschappen VFI-Diensten

17 juli 2008, 08:59
AMSTELVEEN (17 juli) - VFI-Diensten heeft onder de naam VFI-Nalaten een nieuwe dienst ontwikkeld: Bureau Nalatenschappen. In WDM Nederland BV heeft de organisatie nu een partner gevonden die haar Nalatenschappensysteem gaat leveren.


Het Bureau Nalatenschappen beheert en verwerkt nalatenschappen in opdracht van leden van de VFI. De nieuwe dienst is met name bedoeld voor organisaties die de verwerking van nalatenschappen willen outsourcen. Onder de eerste aansluiters bij het initiatief zijn de Nederlandse Hartstichting, de Nierstichting en de Dierenbescherming.

 


Onlangs zette Monique van Bijsterveld, directeur van VFI-diensten, haar handtekening onder een overeenkomst met WDM Nederland BV, dat een door haar ontwikkeld Nalatenschappensysteem gaat leveren. Het Nalatenschappensysteem is een databaseapplicatie waarin de participanten van Bureau Nalatenschappen hun nalatenschappen kunnen registreren en beheren. Deelnemers hebben vanaf hun eigen locatie direct toegang tot het systeem.

 


Monique van Bijsterveld toont zich in een persbericht content met het partnership met WDM. "WDM heeft alle kennis en expertise in huis om op een professionele manier om te gaan met nalatenschappen. Dat komt de fondsen uiteindelijk ten goede".

 


Zie ook: www.vfi-diensten.nl  

gerelateerde items