Edwin Venema

VFI-seminar kostenbewustzijn met directeurenlunch

3 november 2010, 08:59
AMSTELVEEN (3 november) - Op 29 november organiseert VFI een middagseminar over het thema "Hoe kostenbewust zijn we?" Het seminar wordt voorafgegaan door een exclusieve directeurenlunch. Met deze opzet - dit jaar ook voor het eerst zonder de toeleveranciers zelf - richt de intussen traditionele VFI-inkoopdag zich nadrukkelijk niet alleen op de inkopers, maar ook op de financieel verantwoordelijken bij de VFI-leden.

Het seminar staat onder leiding van Jan Telgen (partner Significant en NEVI hoogleraar inkoopmanagement). Telgen zal zijn gehoor meenemen in een bezinning op de huidige positie van inkoop binnen de goede doelenbranche. Hij zal daarbij samen met Fredo Schotanus (Significant-adviseur en promovendus op het onderwerp inkoopsamenwerkingsvormen) ook stilstaan bij de verschillende samenwerkingsvormen op dit gebied.
Speciaal om inkoop onder de aandacht te brengen van directeuren binnen de branche, organiseert VFI voorafgaand aan het seminar een exclusieve lunch voor directeuren. Tijdens deze lunch zal de schrijver van het Managementboek van het Jaar, Gerco Rietveld, zijn visie op inkoop geven. Hij is ervan overtuigd dat organisaties veel meer bereiken als ze inkoop integreren in de businessstrategie, iets waar financieel verantwoordelijken en inkopers al langer voor pleiten.

VFI-Seminar: Hoe kostenbewust zijn we? Datum: 29 november 2010. Plaats: Figee Innovatie Theater, Haarlem. Tijd: 13:30 tot 17:00 uur. Informatie VFI: Monique van Bijsterveld en Rob Peelen.

gerelateerde items