NLFL en Partin houden themasessie over invoering AVG

13 maart 2018, 06:00
Heel Europa moet aan de AVG geloven.
Heel Europa moet aan de AVG geloven.
Nederland Filantropieland organiseert in samenwerking met Partin een themasessie over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe Europese wet (GDPR) vervangt met ingang van 25 mei de Wet bescherming persoonsgegevens. De themasessie is een vervolg op de bijeenkomst in mei vorig jaar, waarin NLFL een brochure en stappenplan presenteerde.
 
Uit een belronde van NLFL langs de leden blijkt dat bijna iedereen op de hoogte is van de AVG, maar dat het merendeel nog niet of net is begonnen met de voorbereidingen. Daarom is deze praktijkgerichte sessie een goede stap naar het uitvoeren en toepassen van de nieuwe AVG-regels.
 
Antwoord op alle vragen
De themasessie wordt samen met Partin (koepel voor particulier initiatief en kleine goede doelen) gehouden op donderdag 29 maart van 09.30 – 12.00 uur in Utrecht en wordt gegeven door Jurgen van der Vlugt van Maverisk met medewerking van Margriet Mol, die de brochure en het stappenplan schreef. Het doel van de bijeenkomst is dat alle deelnemers antwoorden krijgen op hun vragen. Stuur uw vragen daarom voor 23 maart aanstaande naar Nederland Filantropieland, zodat u zeker weet dat u antwoord krijgt.
 
Aanmelden 
Leden van Nederland Filantropieland kunnen zich hier aanmelden.
Leden van Partin melden zich aan via deze link.
 
(Nog) geen lid van Nederland Filantropieland of Partin? Ook dan bent u uiteraard van harte welkom. U wordt dan wel om een bijdrage in de kosten gevraagd. U kunt daarvoor een ticket (25 euro ex. btw) aanschaffen in de webshop van Nederland Filantropieland.
 
gerelateerde items