Thema Civil Society Congres 2006 bekend

15 december 2005, 08:59

Het thema van het Civil Society Congres 2006 is bekend. 'Moed: durf te geven', is volgend jaar de vlag die de lading gaat dekken tijdens de tweedaagse ontmoeting van filantropische professionals in het Utrechtse Beatrix Theater.

 

In een persbericht verklaren de organisatoren de keus voor het thema als volgt: 'Het vergt in deze tijd moed om succesvol te zijn als goed doel of vermogensfonds. Moed om te vernieuwen, om mensen te inspireren, om door te zetten, om grenzen op te zoeken en je nek uit te steken. Het vergt ook moed om te vertrouwen in onszelf, in de medemens en op een goede afloop.' 

 

De zevende editie van het congres wordt wederom georganiseerd door de vier brancheorganisaties FIN (vermogensfondsen), ISF (lokaal wervende instellingen), NGF (vakorganisatie van fondsenwervers) em VFI (landelijk wervende goede doelen). Het congres zal plaatsvinden op dinsdag 13 en woensdag 14 juni 2006. Voorafgaand aan het congres worden op maandag 12 juni een aantal masterclasses en een 'spectaculair avondprogramma' georganiseerd. Meer informatie: civilsociety@congresevents.nl of op de website van Civil Society.

gerelateerde items