Strategische samenwerking – hoe vind je een passende partner?

Maloe de Reuver (Plan International).
Maloe de Reuver (Plan International).
15 september 2021
Nieuws | | Corporate Foundations Forum

Het is zover: eindelijk vindt het Corporate Power event plaats bij de AFAS Foundation. Vandaag daarom de laatste break-outsessies in de spotlight. Tijdens de break-outsessie Strategische samenwerking: hoe vind je een passende partner? gaan Christel Keizer (ASML Foundation) en Maloe de Reuver en Elise Caan (Plan International) met de deelnemers in gesprek over de zoektocht naar de juiste partner voor een corporate foundation.
 
Want het vinden van de juiste partners kan best een uitdaging zijn voor corporate foundations. En ook NGO’s zijn echt niet alleen op zoek naar geld. In deze sessie vertelt ASML Foundation hoe de strategie van de foundation wordt bepaald en over het belang van samenwerking voor lange termijnimpact met betrouwbare partners. Plan International presenteert het Science, Technology, Engineering en Math (STEM) programma in China, dat wordt uitgevoerd in samenwerking met ASML Foundation, en gaat dieper in op waarom dit getuigt van een succesvolle samenwerking.
 
In een open gesprek worden deelnemers gevraagd ervaringen te delen over de zoektocht naar nieuwe partners, hoe dit heeft geleid tot succesvolle - en minder succesvolle – samenwerkingen en wat anderen hiervan kunnen leren.
 
Corporate Power 2021 is uitverkocht.
Lees hier meer over het programma.
Lees hier over de break-outsessie onder leiding van professor Paul Smeets.