Senior Relatiemanager Major Donors bij de Hersenstichting

24 april 2019, 13:00
Senior Relatiemanager Major Donors bij de Hersenstichting
Senior Relatiemanager Major Donors bij de Hersenstichting
Functie: Senior Relatiemanager Major Donors
Organisatie: Hersenstichting
Aantal uren: 32-36 uur
Locatie: Den Haag
Vervaldatum: 5 mei 2019

Een hersenaandoening zet je leven op z’n kop! ‘Janet (50) heeft de ziekte van Parkinson. Ze is bang dat ze straks niet meer voor haar dochter kan zorgen’. Dit is één van de vele verhalen die we vertellen om mensen bewust te maken van de enorme impact die een hersenaandoening heeft. Eén op de vier Nederlanders heeft een hersenaandoening. Dat moet stoppen! De Hersenstichting laat daarom onderzoek doen, geeft voorlichting en voert vernieuwende projecten uit. 
 
Voor onze afdeling Fondsenwerving & Communicatie zijn wij per direct op zoek naar een 
 
Senior Relatiemanager Major Donors (32/36 uur) 
 
Het team Fondsenwerving werft betrokkenheid en financiële steun onder het Nederlands publiek. Dankzij onze trouwe achterban van ruim 112.000 donateurs en 20.000 vrijwilligers kunnen wij het verschil maken voor mensen met een hersenaandoening. De Hersenstichting groeit snel en we werken hard aan het verder uitbouwen van onze achterban en de inkomstengroei door diverse (vernieuwende) fondsenwervende activiteiten. Onze nieuwe collega richt zich op de doelgroep major donors, bestemmingsgevers en vermogensfondsen. Je werkt binnen een team van professionele fondsenwervers dat intensief samenwerkt met interne inhoudelijk deskundigen. 
 
Kraak jij graag je hersenen over: 
• Het ontwikkelen, (laten) uitvoeren en evalueren van beleid en strategische plannen t.a.v. werving, behoud en upgrading van grote giftwerving onder major donors, bestemmingsgevers en vermogensfondsen. 
• Het initiëren, onderhouden, verdiepen en uitbouwen van een netwerk met (potentiële) particuliere en zakelijke relaties om binding met de Hersenstichting te creëren of vergroten. 
• Het proactief op zoek gaan naar financieringsmogelijkheden en samenwerkingen, zowel extern als ook met teams binnen de Hersenstichting die invulling kunnen geven aan proposities. 
• Het creëren en opvolgen van leads tot concrete resultaten. En ben jij dit? Je hebt 
• academisch werk- en denkniveau 
• kennis van en minimaal 5 jaar ervaring met marketing en/of fondsenwerving 
• ervaring in het onderhouden en uitbouwen van relaties 
• cijfermatig inzicht en analytisch vermogen • ervaring met CRM- en/of fondsenwervingssystemen 
 
En je: 
• bent blij als je kunt pionieren 
• ziet en benut kansen (je bent scherp en sensitief) 
• hebt oog voor behoeften van de giftgever zonder de belangen van de organisatie uit het oog te verliezen 
• bent flexibel en een echte teamspeler 
• bent op je plek in een professionele organisatie in ontwikkeling 
• bent creatief in het aandragen van originele oplossingen en ideeën 
 
Wij bieden jou: 
Een afwisselende, uitdagende en zelfstandige functie binnen een groeiende organisatie met enthousiaste en betrokken collega’s! Het salaris is afhankelijk van relevante werkervaring en ligt tussen € 4.100 en € 4.400 bruto per maand exclusief 8,5% vakantietoeslag. De Hersenstichting heeft een eigen arbeidsvoorwaardenregeling. 
 
Interesse? 
Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Christel Sohier, Hoofd Fondsenwerving & Communicatie via tel. 06 – 30 99 53 54 of csohier@hersenstichting.nl. Je motivatiebrief en CV kun je tot en met 5 mei sturen aan Mariska van den Berg, HR medewerker via vacature@hersenstichting.nl. o.v.v. ‘vacature senior Relatiemanager’. 
De eerste selectiegesprekken vinden plaats op 13 mei, de tweede gesprekken op 15 en/of 20 mei. 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
Ook een vacature plaatsen? Klik hier.
 
gerelateerde items