Toon alles (2)

Seminar salarisbenchmark van Partos en VFI

18 november 2014, 14:42
Seminar salarisbenchmark van Partos en VFI
Seminar salarisbenchmark van Partos en VFI
Partos organiseert in samenwerking met VFI een seminar over de algemene conclusies na de salarisbenchmark die deze zomer heeft plaatsgevonden bij een aantal leden van Partos en VFI. Ook wordt  door pensioenadviseurs aandacht besteed aan de wijzigingen en verplichtingen in de Pensioenwet per 1 januari 2015 én actuele ontwikkelingen in het Arbeidsrecht. Deze bijeenkomst is ook toegankelijk voor organisaties die niet deelnamen aan de benchmark.

De deelnemers van de salarisbenchmark krijgen vóór eind november hun individuele rapportage in huis. 55 organisaties hebben de algemene vragenlijst  ingevuld met betrekking tot arbeidsvoorwaarden, waarmee een betrouwbaar beeld kan worden geschapen. Op het seminar komen zaken aan bod als: hoe verhoudt de Goede Doelen sector zich ten opzichte van de BV Nederland en wat is er te zeggen over verschillen binnen de verschillende sectoren in de sector ( bijv. ontwikkelingssamenwerking ten opzichte van de natuurorganisaties).

Pensioenwet
Daarnaast zal er aandacht zijn voor de wijzigingen in de in de Pensioenwet per 1 januari 2015. Hiervoor zal aanwezig zijn de heer Vis als zelfstandig pensioenadviseur. Juristen van Pels Rijcken zullen u bijpraten over actuele ontwikkelingen in het Arbeidsrecht, zoals de WWZ en ontslagregelingen. Het geheel zal worden afgesloten met een borrel.

Het seminar vindt plaats op dinsdag 2 december van 14.00 tot 17.00 uur in het VFI kantoor aan de James Wattstraat 100 te Amsterdam.
gerelateerde items