Toon alles (2)

Samenwerking NUwerk.nl en NOV vrijwilligersvacatures

8 januari 2014, 11:42
Samenwerking NUwerk.nl en NOV vrijwilligersvacatures
Samenwerking NUwerk.nl en NOV vrijwilligersvacatures
Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) en NUwerk.nl zijn een samenwerkingsverband aangegaan om NUwerk.nl, dat onderdeel uitmaakt van NU.nl, binnen een jaar het grootste landelijke online platform voor vrijwilligersvacatures te laten worden.

NOV-directeur Els Berman (foto): ‘Wij zijn blij vrijwilligerswerk binnen het platform van NUwerk.nl en NU.nl een structurele plek te kunnen geven en hopen dat onze leden dit aangrijpen om zich nog breder te profileren.’

Binnen bereik van miljoenen bezoekers
Leden van Vereniging NOV kunnen kosteloos een bedrijfs- of organisatieprofiel op NUwerk.nl aanmaken en vacatures voor vrijwilligers plaatsen. Hiermee kunnen zij de zichtbaarheid en bekendheid van hun organisatie en vrijwilligersvacatures vergroten. NU.nl heeft dagelijks miljoenen bezoekers en NUwerk.nl heeft 300.000 bezoekers per maand.

Themagroep Vrijwilligerswerk
Op NUwerk.nl is een themagroep Vrijwilligerswerk ingericht waarin de vrijwilligersvacatures getoond worden en derhalve extra zichtbaar zijn binnen NUwerk.nl. Tevens is het mogelijk om specifiek op vrijwilligerswerk te zoeken tussen alle vacatures. Leden van NOV krijgen bovendien korting op vacatures voor betaalde banen.

Klik hier voor meer informatie.
gerelateerde items