Toon alles (3)

Ronald Zoutendijk vertrekt als directeur SBF

26 februari 2014, 18:47
Ronald Zoutendijk vertrekt als directeur SBF
Ronald Zoutendijk vertrekt als directeur SBF
Ronald Zoutendijk (57) treedt per 1 april 2014 af als directeur van de Stichting Samenwerkende Brancheorganisaties Filantropie (SBF) en wordt per 1 april 2014 de nieuwe bestuurder van de Stichting Siriz en de Stichting Siriz Opvang Gouda. Er is nog geen opvolger.

‘Ronald Zoutendijk heeft op een belangrijke bijdrage geleverd aan de samenwerking tussen de rijksoverheid en de sector filantropie. Wij danken hem voor de prettige samenwerking, zullen hem node missen en wensen hem veel succes met zijn mooie nieuwe functie’, aldus de voorzitter van het bestuur, Steven van Eijck. Het bestuur meldt dat in de opvolging van Ronald Zoutendijk nog niet is voorzien.

Siriz
Per 1 april start Zoutendijk als bestuurder van Siriz, een professionele organisatie voor iedereen die met een onbedoelde zwangerschap te maken heeft. Jaarlijks worden 20.000 scholieren bereikt met voorlichting over het voorkomen van ongewenste zwangerschap. Door ambulante hulpverlening worden jaarlijks 2.500 hulpvragen beantwoord. Siriz biedt opvang en begeleid wonen aan jonge moeders en hun baby. Door heel Nederland heeft Siriz 17 lokale hulpposten. De subsidie aan Siriz is vorig jaar met € 1,5 miljoen structureel verhoogd.
gerelateerde items