Rethinking the Netherlands: wetenschap & sector over filantropie

18 augustus 2017, 13:00
Onder de titel 'Rethinking the Netherlands' organiseert de Netherlands Aacademy of Philanthropy een startbijeenkomst in het Vredespaleis.
Onder de titel 'Rethinking the Netherlands' organiseert de Netherlands Aacademy of Philanthropy een startbijeenkomst in het Vredespaleis.
De Netherlands Academy of Philanthropy (NAP) houdt op 11 september 2017 een startbijeenkomst in het Vredespaleis te Den Haag. Prominenten uit de fondsenwereld, overheid, politiek, bedrijfsleven en wetenschap bezinnen zich dan op de betekenis van filantropie voor Nederland in het verleden, heden en in de toekomst. Dagvoorzitter is Steven van Eijck.
 
De Netherlands Academy of Philanthropy (NAP) is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen de Maatschappelijke Alliantie en wetenschappers die actief zijn op het gebied van filantropie. De NAP komt regelmatig bijeen met als doel de academische wereld en de maatschappij dichter bij elkaar te brengen en om filantropie als wetenschap op de maatschappelijke agenda te krijgen.
 
De bijeenkomst op 11 september vindt plaats van 8.30 tot 13.00 uur en wordt gevolgd door een lunch. Sprekers zijn dr. Pamala Wiepking, prof. dr. Marco van Leeuwen, drs. Mariëtte Hamer, prof. dr. Bob de Wit en dr. Rien van Gendt. Neem voor meer informatie of registratie contact op met Marie-Claire Troost (Project Manager NAP) via m.troost@maatschappelijkealliantie.org of 070-4061306. 
 
gerelateerde items