Publiek stemt per sms voor Socutera Jaarprijs 2009

9 september 2009
Nieuws | | Goede doelen

AMSTELVEEN (9 september) - De uitreiking van de Socutera Jaarprijs vindt plaats op maandag 5 oktober 2009 in ‘t Spant! te Bussum. Een vakjury nomineert drie filmpjes van goede doelen, die het afgelopen jaar door Socutera zijn getoond op de publieke tv-zenders. Het aanwezige publiek kiest hieruit per SMS de winnaar.


Alle uitgezonden commercials in de periode van oktober 2008 tot en met oktober 2009 worden door een vakjury op kwaliteit en effectiviteit beoordeeld.

 


De vakjury bestaat uit Jan de Jong, mediadirecteur NOS, Jack de Graaff, CEO Publicis, Nancy Bulsink, hoofd communicatie ABN/AMRO Private Banking en Astrid Prummel, adjunct-hoofdredacteur Adformatie.

 


VFI Dienstendag

 


De uitreiking van de Jaarprijs van Socutera, dat tegenwoordig onderdeel uitmaakt van VFI Diensten, vormt in de avond het slot van een heel dagprogramma. De VFI Dienstendag begint  al om 10.00 uur met een onderdeel verzorgd door VFI Nalaten. 's Middags is er een uitgebreid programma van VFI Inkoop & Communicatie, waarin o.a. trendwatcher Maurice de Hond zal optreden. Ook wordt de leverancier en het goede doel van het jaar bekendgemaakt.

 


Wilt u aanwezig zijn bij de uitreiking of deelnemen aan het dagprogramma? Aanmelden via: www.vfi.nl/dienstendag