De Dikke Blauwe5: hij komt eraan en u kunt erin!

27 juni 2018, 18:00
De Dikke Blauwe5: hij komt eraan en u kunt erin!
De Dikke Blauwe5: hij komt eraan en u kunt erin!
Wilt u uw missie en activiteiten bepleiten voor major donors en hun financiële adviseurs? Dan bent u bij De Dikke Blauwe aan het juiste adres! De Dikke Blauwe richt zich op mensen en organisaties die zich met eigen middelen, kennis en tijd inzetten voor een betere wereld. In onze zeshonderd pagina’s tellende jaargids kunt u zich profileren met een eigen pagina. De vijfde editie van De Dikke Blauwe verschijnt dit najaar.
 
De Dikke Blauwe5 biedt wederom zeshonderd pagina’s informatie, opinie en achtergrond voor major donors en hun adviseurs, vermogensadviseurs bij de private banks, alle notariskantoren in Nederland en andere (financiële) intermediairs en alle bestuurders en toezichthouders van charitatieve fondsen en fondsenwervende non-profits. Kortom, uw doelgroep.
 
Paspoorten voor major donors en hun adviseurs 
In het hart van de jaargids vindt u de inmiddels bekende en gewaardeerde redactionele paspoorten van en interviews met individuele bestuurders als instellingen, die hun steunwaardigheid bepleiten door de relevantie en impact van hun werk onder de aandacht te brengen van potentiele donoren en investeerders en hun adviseurs. Organisaties met een paspoort in de jaargids participeren ook met een eigen Newsroom op dedikkeblauwe.nl: een geheel eigen redactionele website. 
 
Extra: De Dikke Blauwe wachtkamereditie 
Naast de reguliere De Dikke Blauwe is er ook een ‘Dunne Dikke Blauwe’. Een speciale wachtkamereditie voor de private gevers, die wordt gedistribueerd bij financiële intermediairs, zoals alle notarissen in Nederland. 
 
Wilt u zich ook profileren in De Dikke Blauwe? Of meer informatie over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in of neem contact op met uitgever Johan Dijk via 06-15 89 42 45 of johan.dijk@lenthe.nl
gerelateerde items