Oud-RLC-directeur lanceert Easy-CharityMail

25 juni 2009
Nieuws | | Organisatienieuws

AMSTELVEEN (25 juni) - Oud-RLC-directeur Ruud Lampers heeft een nieuw initiatief in het leven geroepen. Met Easy-CharityMai biedt Lampers een emailmanagementsysteem gericht op communicatie met stakeholders.


Easy-CharityMail is een nieuw gereedschap om zelf via Internet nieuwsbrieven, projectmails, merchandisingaanbiedingen, uitnodigingen en interne memo's te maken en te verzenden. Er wordt van goede doelen geen investering in software of hardware gevraagd, alleen voor het gebruik van de technologie moet worden betaald. De kosten zijn afhankelijk van de omvang van het donateurs- of vrijwilligersbestand.

 


Lampers schrijft in een persbericht dat alles in het systeem op eenvoud is gericht. "Kunnen je medewerkers met office van Microsoft omgaan, dan kunnen ze je met ons systeem zo aan de slag.""

 


Er kan gewerkt worden met verschillende segmenten binnen donateurs- en vrijwilligersbestanden. Bovendien wordt inzicht gegeven welke mails zijn ontvangen en gelezen. Ook contactmomenten via telefoon kunnen worden vastgelegd. En er is in het systeem een mogelijkheid opgenomen om mails te checken op spamcriteria, zodat mailings niet vastlopen in spamfilters.

 


Zie ook: www.easy-charitymail.com