NLFL Webinar: activerend onderzoek voor donateurswerving

3 oktober 2017, 07:00
NLFL Webinar: activerend onderzoek voor donateurswerving
NLFL Webinar: activerend onderzoek voor donateurswerving
Aankomende donderdag 5 oktober organiseert Nederland Filantropieland weer een webinar. Tijdens dit webinar geeft Willem Visser je inzicht in hoe je online-onderzoek (juist) niet alleen gebruikt om tevredenheid te meten, maar vooral hoe je met deze tool de dialoog met je stakeholders aangaat en je daarmee je strategie voor de komende jaren vorm kunt geven/ kunt aanscherpen. Je krijgt inzicht in de verwachtingen, behoeften en eisen van je stakeholders en kunt tevens vragen wat ze voor jou willen doen in de vorm van bijvoorbeeld donaties, vrijwilligerswerk en meer.

In welke sector je ook opereert, direct persoonlijk contact met stakeholders is én blijft de ideale manier om waardevolle feedback te ontvangen. Maar in de praktijk is dit meestal een onhaalbare zaak, bijvoorbeeld vanwege de omvang van het netwerk en de forse investeringen die persoonlijk contact met zich meebrengen. Inzet van online-onderzoek is een efficiënt, betrouwbaar én betaalbaar alternatief.
 
Tijdens dit webinar leer je hoe je met activerend onderzoek waardevolle informatie kunt verzamelen bij je stakeholders en hoe je dit kunt omzetten in een nieuwe strategie die aansluit op de wensen van hen. Daarnaast leer je hoe je de juiste vragen stelt om je stakeholders te activeren om voor je organisatie iets te doen, zowel financieel en/of als vrijwilliger.

Willem Visser is directeur van onderzoeksbureau Effectmeting en is gespecialiseerd in het inzetten van activerend onderzoek waarmee organisaties een volgende stap richting toekomst kunnen zetten.
 
Klik hier voor aanmelding.
 
gerelateerde items